Τη σκυτάλη παίρνει η Χρυσούπολη

Στον σύντομο χαιρετισμό του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών, Παναγιώτη Λύκου, στον καθιερωμένο αγιασμό των γυναικείων τμημάτων του Ατρομήτου Αθηνών, έγινε γνωστό ότι δρομολογούνται βελτιωτικές παρεμβάσεις στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

Ο κ. Λύκος υπογράμμισε ότι εντός του 2019 θα τοποθετηθεί νέος χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς στο γήπεδο της Χρυσούπολης, ενώ θα γίνουν και έργα αναμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου.

Οι πληροφορίες του Peristeri-academies.gr αναφέρουν ότι έχει ήδη εκπονηθεί μελέτη γι’ αυτές τις βελτιωτικές παρεμβάσεις, που θα χρηματοδοτηθούν από τα αποθεματικά του Δήμου Περιστερίου και χρονικά τοποθετούνται, μετά την παράδοση του αναμορφωμένου ΕΑΚ Ηφαίστου.

Κι επειδή συνηθίζουμε να λέμε (γιατί τα ζούμε) ότι στην πολιτική ευδοκιμούν λόγια παχιά κι ελπίδες φρούδες, θα πρέπει να υπογραμμίσουμε εδώ ότι η ανάπλαση των αθλητικών χώρων του Περιστερίου που εξαγγέλθηκε πριν από περίπου 14 μήνες, δια στόματος Παναγιώτη Λύκου στο Peristeri-academies (το σχετικό δημοσίευμα ΕΔΩ), υλοποιείται. Με μικρές καθυστερήσεις, αλλά υλοποιείται και με τη σειρά που προγραμματίστηκε…

Για να τα λέμε όλα και να μην μουρμουράμε μόνο (απόλυτα δικαιολογημένα πάντως) για τα κατά καιρούς προβλήματα στον ηλεκτροφωτισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων. Παρεμπιπτόντως, η χρονιά (2018) δεν “βγαίνει”, αν στο θέμα του ΕΑΚ Ηφαίστου λειτουργήσουν στη λογική ότι “όπου να ‘ναι, κλείνει”, με τους 3 από τους 4 πυλώνες ηλεκτροφωτισμού να λειτουργούν στο 50% και ακόμη λιγότερο.

Με αναμορφωμένη τη Χωράφα, τα έργα στο ΕΑΚ Ηφαίστου να είναι στην τελική ευθεία για την υλοποίηση, την Χρυσούπολη να ακολουθεί και την Τσαλαβούτα να έχει ήδη δεχτεί βελτιωτικές παρεμβάσεις και να εκκρεμεί η “διόρθωση” του χλοοτάπητα, μέσα στο 2019 θα έχει ολοκληρωθεί η “ανακαίνιση” των ανοικτών γηπεδικών εγκαταστάσεων, προς όφελος των συλλόγων που τα χρησιμοποιούν και κυρίως των ποδοσφαιρικών τους Ακαδημιών.

Leave a Reply