Επιστροφή στο ξερό της Αναπαύσεως!

Η ανακοίνωση του προγράμματος των υποδομών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών για το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Φεβρουαρίου, έκρυβε μια έκπληξη στο πρωτάθλημα Παίδων.

Και δεν είναι άλλη από την ενεργοποίηση του γηπέδου (ξερό) επί της οδού Αναπαύσεως για τους αγώνες της παιδικής ομάδας της Θύελλας Περιστερίου!

Το www.peristeri-academies.gr είχε βέβαια προαναγγείλει την πρόθεση των ιθυνόντων της Θύελλας να αιτηθούν τη χρησιμοποίηση των εγκαταστάσεων που χρησιμοποιούν ως προπονητήριο, για τους αγώνες τους στην ΕΠΣΑ, μετά την απόφαση να ενταχθεί το παιδικό τμήμα στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος Παίδων (το σχετικό δημοσίευμα της 11ης Δεκεμβρίου 2017).

Και -τι σύμπτωση!- η επανενεργοποίηση του ξερού γηπέδου γίνεται με τον αγώνα της Θύελλας Π. κόντρα στο παιδικό τμήμα του Αγίου Ιεροθέου, για τον οποίο το γήπεδο επί της οδού Αναπαύσεως, αποτελεί την παραδοσιακή έδρα και τον χώρο που έχουν γραφτεί οι περισσότερες σελίδες της πολύχρονης ιστορίας του.

Από μόνο του το γεγονός αυτό θα αποτελέσει πόλο έλξης αρκετών φίλων του ποδοσφαίρου και των δύο συλλόγων, στις 3 μετά το μεσημέρι του Σαββάτου (24/02).

Leave a Reply