ΘΥΕΛΛΑ Π.: “Μετακομίζει” στο Soccerlink

Το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Α.Ο. Περιστερίου δεν θα είναι για τους Νέους της Θύελλας Π. απλά το τελευταίο του 2017 και του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ, αλλά και το τελευταίο για την τρέχουσα σεζόν στη διοργάνωση.

Η ομάδα του Κώστα Δημόπουλου δεν θα συνεχίσει στον δεύτερο γύρο, αλλά θα μεταφέρει την αγωνιστική της δραστηριότητα στο Soccerlink, αφού οι παράλληλες υποχρεώσεις αρκετών παιδιών του εφηβικού τμήματος και στην αντρική ομάδα την ανάγκασαν δύο φορές μέχρι σήμερα να δηλώσει αδυναμία συμμετοχής σε αγώνα Νέων.

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, τον αντίθετο δρόμο αναμένεται να βαδίσει το παιδικό τμήμα του συλλόγου, που θα επιχειρήσει τη συμμετοχή του στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος Παίδων της ΕΠΣΑ, υποχρεωτικά στους ομίλους των λιγότερο ισχυρών ομάδων.

Παράλληλα συνεχίζονται οι ενέργειες για την εξασφάλιση άδειας εκ μέρους της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, ώστε ο σύλλογος να μπορεί να χρησιμοποιεί το ξερό γήπεδο επί της Αναπαύσεως (πρώην Αγίου Ιεροθέου) για τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Υπάρχει προηγούμενο σε αγώνες της Ένωσης και παράλληλα η αισιοδοξία ότι οι σχετικές ενέργειες θα καρποφορήσουν.

Leave a Reply