Κ16: Αγ. Ιερόθεος–Θρίαμβος Χ. 2-1

Νίκη με ανατροπή για την Κ16 του Αγίου Ιεροθέου που την ξαναφέρνει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 10ου ομίλου της ΕΠΣΑ ήταν αυτή με σκορ 2-1, κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα του Θριάμβου Χαϊδαρίου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές οτυ Νικήτα Κατσίπη ευτύχησαν να απαντήσουν γρήγορα (27′) στο γκολ του Θριάμβου (20′) και πήραν τη νίκη δύο λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης.

Πριν από ένα χρόνο (και κάτι…) η Κ16 του “Αγίου” είχε αφιερώσει στον Πρόδρομο Καζαντζόγλου, την πρώτη της νίκη μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο (δείτε ΕΔΩ).

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Καζαντζόγλου (που είχε μπει στο παιχνίδι οκτώ λεπτά νωρίτερα) στην πρώτη του συμμετοχή έκτοτε, πέτυχε και αφιέρωσε στους συμπαίκτες του το νικητήριο γκολ. Και τότε και τώρα το σκορ ήταν 2-1. Και τότε και τώρα το νικητήριο γκολ σημειώθηκε λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα.

Σκόρερς: 27′ Μητσής, 68′ Καζαντζόγλου / 20′ Αραμπατζής.

Διαιτητής: Σερεβέτας. Βοηθοί: Μπακογιάννης, Λουκούμης.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Μαρίνος, Ζακυνθινός, Δαλαμάγκας, Φωτεινός, Τσέλα, Αμασιάδης Ελ.( 52′ Μαχαίρας), Αμασιάδης Χ , Χαραμής, Ντούρο, Τσέας, Μητσής (60′ Καζαντζόγλου).

Leave a Reply