Αγ. Ιερόθεος: Αφιέρωση στον Πρόδρομο

Οι Παίδες του Αγίου Ιεροθέου είχαν ένα κίνητρο παραπάνω στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με οποιαδήποτε αντιπαλότητα. Απλώς ήθελαν πολύ τη νίκη για να την αφιερώσουν στον συμπαίκτη τους Πρόδρομο Καζαντζόγλου, με τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο γόνατο.

Επικράτησαν με σκορ 2-1 του δεύτερου παιδικού τμήματος της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου, στο γήπεδο της Χρυσούπολης και ανέβηκαν στην πέμπτη θέση του 10ου ομίλου με 10 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε ο Δαλαμάγκας στο 10ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης, αλλά τον τελευταίο λόγο είχε ο Ζακυνθινός, που στο 66′ με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Διαιτητής: Μαρδας.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Μαρίνος, Θεοχάρης, Μαχαίρας, Ζακυνθινός, Ηλιόπουλος, Τσέας Β., Αμασιάδης Ε., Δαλαμάγκας, Αμασιάδης Χ., Καρακασίλης, Ντούρο (Τσέλα, Τσέας Π., Μήτσης, Ρετζεπάι).

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ (2): Παπασταθόπουλος, Μπάκος, Πέρατς, Ζαχαρός, Σπανός, Δρακόπουλος, Σίμος, Μαμαης, Κίλτιους, Χασανάγκο, Τηλιγαδας (Σεϊτανίδης, Λουράντος, Ντοκάι, Υφαντής).

Leave a Reply