Fentagin: “Στη θέση τους το καλοκαίρι”

Επίσημη θέση για τα τεκταινόμενα περί τον Ερασιτέχνη Ατρόμητο πήραν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του συλλόγου, “Fentagin”, με ανακοίνωση μέσω της σελίδας του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και έχει ως εξής:

Σε μια περίοδο κρίσης για την μεγάλη ομάδα, μετά λύπης συνεχίζουμε και βλέπουμε διχόνοιες στον σύλλογο που μόνο κακό προφέρει στις τάξεις μας. Παιχνίδια πολιτικά ή με οποιοδήποτε άλλο προσωπικό συμφέρον τέλος από την ομάδα μας. Η υπομονή τελείωσε. Τέλος τα λόγια, μόνο πράξεις. Η αγωνιστική περίοδος σε λίγο καιρό τελειώνει και τότε θα μπουν στην θέση τους,όλα όσα πληγώνουν τον σύλλογο. Μέχρι τότε όποιος γίνεται υποκινητής κακόβουλων πράξεων, όποιος φέρνει τον κόσμο και ολόκληρη την οικογένεια της ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑΣ σε σύγχυση θα μας βρει απέναντί του.

Δυστυχώς η τροπή που παίρνουν τα πράματα γύρω από αυτήν την διαμάχη, έχει “τυφλώσει” εγωιστικά και τις δύο πλευρές, σε τέτοιο βαθμό που όποια καλοπροαίρετη διάθεση και να υπάρχει -εκ του αποτελέσματος μόνο αυτό δεν φαίνεται δημόσια και κυρίως κανείς δεν στέκεται αντάξιος της ιστορίας της ομάδας μας. Ο λόγος φυσικά, γύρω από τον ερασιτέχνη ΑΤΡΟΜΗΤΟ.

Ο ερασιτέχνης, όπως σε κάθε ομάδα άλλωστε, επί της ουσίας αποτελεί τον βασικό κορμό του συλλόγου η καλύτερα είναι ο ίδιος ο σύλλογος με το καταστατικό που φέρει από την ίδρυση του. Όλο αυτό το διάστημα η διοίκηση του ερασιτέχνη έχει κάνει πολλά και τραγικά λάθη. Κάποια από αυτά ευτυχώς διορθώθηκαν άμεσα μετά από τις παρεμβάσεις μας-μεμονωμένα η μη- και κάποια συνεχίζουν και γίνονται.

Λάβετε υπόψιν σας πως πέρα από τα διοικητικά θέματα έχετε να κάνετε και με παιδιά.
Λάβετε υπόψιν σας πως όλη η διαχείριση που κάνετε τόσο καιρό δεν αναλογεί στην ιστορία του συλλόγου και αντιληφθείτε έστω, πως θεσμικά και μόνο, έχετε το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Σταθείτε επιτέλους αντάξιοι των περιστάσεων, αλλά και του ρόλου που πρέπει να έχει ένας υγιής ερασιτέχνη απέναντι, στην ομάδα, τα παιδιά, τον κόσμο και κυρίως την φιλοσοφία και τις αξίες που διέπει αυτός ο σύλλογος.

Ο σύλλογος δεν είναι τσιφλίκι κανενός…για να το λήξουμε εδώ. Αν ανήκει σε κάποιον, ανήκει μόνο στον κόσμο του και εσείς με τις πρακτικές σας -ΕΚΑΤΈΡΩΘΕΝ- μόνο τον απωθείτε. Αποκορύφωμα αυτής της διαμάχης, ήταν προχτές να διακοπούν οι προπονήσεις από την παρουσία αστυνομικών στο νταμάρι και οι μόνοι χαμένοι της ιστορίας να βγουν τα παιδιά και φυσικά το κύρος του συλλόγου. Έτσι λοιπόν και από την άλλη πλευρά πρέπει να καταλάβουν πως, η συνεχόμενη δημοσιοποίηση των όποιων προβλημάτων του ερασιτέχνη δεν βοηθάει κανένα και κυρίως την ίδια την ομάδα.Τα προβλήματα λύνονται στο τραπέζι και αν ακόμα δεν βγαίνει άκρη. ΟΦΕΊΛΟΥΜΕ να το κάνουμε όσο πιο “αναίμακτα¨γίνεται…τόσο γιατί σεβόμαστε την ιστορία της ομάδας όσο και γιατί κάποια παιδιά ποντάρουν το μέλλον τους πάνω στον ΑΤΡΟΜΗΤΟ.

Εν κατακλείδι ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΕΚΚΑΤΕΡΩΘΕΝ πως σέβεστε τον σύλλογο και τη ιστορία του
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ αυτόν τον δημόσιο ξεπεσμό που χαμένοι βγαίνουν μόνο τα παιδιά και ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ.

Ο σύνδεσμος βρίσκεται στα καλύτερα του, όσον αφορά την νοοτροπία και την στήριξη. Επομένως την διάθεση και το ενδιαφέρον σας θα το δούμε στο μέλλον που ΟΛΑ θα μπουν στην γραμμή που πρέπει. Μέχρι τότε τα παιχνίδια που κάνετε ΟΛΟΙ σας, να λάβουν τέλος το συντομότερο γιατί θα αναγκαστούμε να παρέμβουμε…και ο σύνδεσμος έχει 2 τρόπους…και τον καλό και τον κακό!!!

Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

 

Απαραίτητη διευκρίνηση Peristeri-academies.gr

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι κάθε συλλόγου είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες “θεματοφυλάκων” και οι “Φενταγίν” δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση.

Το πνεύμα της συγκεκριμένης ανακοίνωσης είναι ακριβώς προς αυτή την κατεύθυνση και λειτουργεί με κατευναστική διάθεση, ανεξαρτήτως του ύφους του επιλόγου που πάντα χαρακτηρίζει τέτοιες ανακοινώσεις.

Για το ενδεχόμενο ασάφειας ή παρερμηνείας της ανάρτησης που κατέγραψε το συμβάν, να ξεκαθαρίσουμε ότι καμία προπόνηση δεν διακόπηκε, η πλειονότητα δε των παρευρισκομένων ελάχιστα αντιλήφθηκαν την αστυνομική παρουσία, αφού οι δύο επικεφαλής της αστυνομικής ομάδας που εισήλθαν στις εγκαταστάσεις μπήκαν και παρέμειναν εντός του κοντέινερ της γραμματείας και μετά τις απαραίτητες διαπιστώσεις και διατυπώσεις αποχώρησαν το ίδιο αθόρυβα.

Αυτό βεβαίως δεν αλλάζει την ουσία, ότι η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων δεν είναι όμορφη εικόνα και δεν έχει καμία θέση σε προπονητικό κέντρο, όπου εκπαιδεύονται παιδιά ηλικίας 5-16 χρόνων.

Leave a Reply