Ατρόμητος Αθ.: Τα σχέδια της νέας σεζόν

Με την επίσκεψη στο “Ν. Καζαντζάκης” του Μαρτινέγκο, για τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής της Α’ εθνικής κατηγορίας κόντρα στον Εργοτέλη, ολοκληρώνονται οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις γυναίκες του Ατρομήτου Αθηνών.

Μαζί τους τελειώνει και μία αγωνιστική περίοδος που αποτελεί την καλύτερη απόδειξη της καθημερινής, ραγδαίας προόδου που συντελείται στην αθλητική κυψέλη του “αστεριού”, με τη γυναικεία ομάδα να καταλαμβάνει την υψηλότερη μέχρι σήμερα θέση στην Α’ εθνική κατηγορία (4η) και τις Νέες Ατρομήτου να αναδεικνύονται πρωταθλήτριες από την πρώτη τους κιόλας χρονιά στις εθνικές κατηγορίες και να κερδίζουν το εισιτήριο για την Β΄εθνική.

Αμέσως μετά την επιστροφή από την Κρήτη τίθεται πλέον επί τάπητος ο προγραμματισμός της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μιας περιόδου που δεν μπορεί να είναι δυσκολότερη για τις γυναίκες που τόσο ταλαιπωρήθηκαν φέτος από τραυματισμούς και απουσίες, με αποκορύφωμα εκείνον της αρχηγού, Μαίρης Τράγου, αλλά και για τις Νέες Ατρομήτου δεν θα είναι όσο “εύκολη” έκαναν να φαίνεται η φετινή.

Στη Β’ εθνική πλέον και με τις πιο έμπειρες παίκτριές τους, την Αθηνά Γιούσια και τη Βίκυ Κατσάνου να πατούν ήδη από φέτος σε… δύο βάρκες και να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στα κενά που κλήθηκαν να καλύψουν λόγω τραυματισμών στη γυναικεία ομάδα, αλλά και τη Δέσποινα Ρόκομα να μοιράζεται μεταξύ αγωνιστικών και εκπαιδευτικών υποχρεώσεων (λόγω πανελληνίων εξετάσεων), το καλοκαίρι θα ισορροπήσουν μεταξύ του προγραμματικού (για τις Νέες) στόχου ενίσχυσης της πρώτης ομάδας, αλλά και της ανάγκης να παρουσιαστούν ανταγωνιστικές στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Το πως θα γίνει αυτό το γνωρίζουν καλύτερα διοίκηση και τεχνική ηγεσία που καλούνται να πάρουν και τις αποφάσεις, όπως βεβαίως και για το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης της γυναικείας ομάδας, που βάζει ολοένα και υψηλότερα τον πήχη των απαιτήσεων.

Leave a Reply