Ατρόμητος Αθ.: “Επιτέλους επιστροφή”

Πανέτοιμες και με πλήρη εφαρμογή των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων, Γυναίκες και Νέες Ατρομήτου επιστρέφουν στην αθλητική τους καθημερινότητα.

Με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η ιδρύτρια Στέλλα Μουζάκη δηλώνει υπερήφανη για την ανταπόκριση των μελών του γυναικείου Ατρομήτου στη μάχη κατά της πανδημίας και δίνει με λεπτομέρειες το σύνθημα της επιστροφής:

Τώρα που με προσεκτικά πάντα βήματα θα γράψουμε ΚΑΙ τον επίλογο της εξαιρετικά επίπονης για την καθημερινότητά μας παρένθεσης του Κορωνοϊού, θα ήθελα να δημοσιοποιήσω την υπερηφάνεια μου για την υποδειγματική διαχείριση της κρίσης από όλα τα μέλη της μεγάλης οικογένειάς μας, στις Γυναίκες και Νέες Ατρομήτου Αθηνών.

Στοιχηθήκαμε δίπλα στην Πολιτεία, μείναμε σπίτι, επικοινωνήσαμε κάθε μέρα και με κάθε τρόπο την ανάγκη να λειτουργήσουμε συντεταγμένα κόντρα στον αόρατο εχθρό και με την ίδια αυστηρή περιφρούρηση και τήρηση των απαραίτητων υγειονομικών πρωτοκόλλων θα επιστρέψουμε σε αυτό που αγαπάμε, σε πλήρη αρμονία και απόλυτη συμφωνία με τις αποφάσεις των καθ’ ύλην αρμοδίων.

Ήρθε η ώρα να αναπληρώσουμε κάθε σπιθαμή του χαμένου εδάφους σε σωματική υγεία, φυσική κατάσταση, κάθε δευτερόλεπτο ψυχικής ευφορίας και διασκέδασης στους αγωνιστικούς χώρους που στερηθήκαμε όλο αυτόν τον καιρό.

Κατά την είσοδο στις εγκαταστάσεις θα γίνεται θερμομέτρηση και πλήρης καθημερινή καταγραφή σε ειδικό έντυπο που συντάξαμε γι’ αυτόν τον σκοπό και με τη χρήση αντισηπτικού θα εισέρχεστε στο γήπεδο.

Δεν θα γίνει χρήση των αποδυτηρίων, οπότε προσερχόμαστε με τα ρούχα της προπόνησης.

Για όσους παραμείνουν εκτός αγωνιστικού χώρου, στον περιβάλλοντα χώρο, υπάρχουν οι μάσκες της ομάδας και η υποχρέωση τήρησης των αποστάσεων ασφαλείας.

Παίρνουμε πίσω τη ζωή μας. Επιτέλους επιστρέφουμε!

Leave a Reply