Α. Παχατουρίδης: “Ήδη προχωράμε”!

Η κοπή της πίτας της Θύελλας Περιστερίου μπορεί να μην επεφύλασσε ειδήσεις, είχε όμως κάτι πολύ πιο σημαντικό: επιβεβαίωσε -μέχρι κεραίας- το ρεπορτάζ του peristeri-academies.gr για το σχέδιο του “Μεγάλου Άλσους” και μάλιστα από τα πιο επίσημα χείλη, αυτά του Δημάρχου Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη.

Στην σύντομη τοποθέτησή του, ο κ. Παχατουρίδης μίλησε με τις λεπτομέρειες που επέτρεπε ο χώρος και ο χρόνος, για τις ενέργειες που είχουν ήδη γίνει, αλλά και όσες απαιτείται να γίνουν ακόμη, ώστε το σύνολο της έκτασης έναντι του Άλσους Περιστερίου να περάσει ολοκληρωτικά στα χέρια του Δήμου και να προχωρήσει η ανάπλασή του σε χώρο άθλησης και πρασίνου.

Ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ότι είναι στις άμεσες προτεραιότητες της διοίκησής του και κατέθεσε την αποφασιστικότητα της να “τελειώσει’ οριστικά αυτό το κεφάλαιο στο άμεσο μέλλον.

Ιδού ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα των όσων υπογράμμισε στη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης:

Την χθεσινή εκδήλωση τίμησαν ακόμη με την παρουσία τους οι κύριοι Βσίλης Μπέτσης, Αλέκος Πλέστης, Ιωσήφ Ξυπνητός, Θανάσης Δημητρίου, Μανώλης Τσαγκιώτης, Αντώνης Λεμονής, ενώ βραβεύτηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και team manager του Ατρομήτου Αθηνών, Νίκος Λαζαρίδης.

Θυμηθείτε το δημοσίευμα για το “Μεγάλο Άλσος” ΕΔΩ

.

Leave a Reply