Όμιλος: Χωρίς εκκρεμότητες στο 2019

Μετά από εκτενή κουβέντα με τον πρόεδρο του Α.Ο. Περιστερίου, Νίκο Αναστασόπουλο και την άρση της όποιας παρεξήγησης, ο Σπύρος Μάρκου δήλωσε “παρών” στην επανεκκίνηση που επιχειρεί ο Όμιλος και θα παραμείνει στο πόστο του διοικητικού υπευθύνου της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του συλλόγου.

Το πρωί του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων, ώστε να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες και ο Α.Ο. Περιστερίου να μπει στο 2019, χωρίς οποιεσδήποτε εκκρεμότητες.

Παρόντων των Σάκη Σάσσαλου και Σπύρου Μάρκου, ο κ. Αναστασόπουλος ξεκαθάρισε ότι η εμπιστοσύνη στην ποδοσφαιρική Ακαδημία του Ομίλου δεν ήταν ένα ρίσκο που δέχθηκε να αναλάβει, αλλά ένας μονόδρομος τον οποίο είναι αποφασισμένος να βαδίσει ως το τέλος, έχοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι ο σύλλογος έχει μόνο να κερδίσει, όσο θα επενδύει στα δικά του παιδιά και το ταλέντο των υποδομών του.

Κατά τα φαινόμενα, οι όποιες κινήσεις γίνουν στο πλαίσιο της αντρικής ομάδας δεν θα αλλοιώσουν τον χαρακτήρα αυτής της φιλοσοφίας και το μόνο που απομένει είναι ο τεχνικός που θα οδηγησει την Κ18 του Α.Ο. Περιστερίου στη φάση των ισχυρών του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Ήδη συζητήθηκαν 2-3 ονόματα, δεν αποκλείεται να ξεκίνησε ήδη η προεργασία, ωστόσο περισσότερα θα γνωρίζουμε μετά τη νέα κουβέντα που θα γίνει για το θέμα, μέσα στα αμέσως επόμενα εικοσιτετράωρα.

Leave a Reply