Όμιλος: “Χάλκινοι” οι Τζούνιορ

Την τρίτη θέση στο ετήσιο Acropolis Tournament κατέλαβαν οι Junior του Α.Ο. Περιστερίου, μετά από έναν μικρό τελικό-διαφήμιση για το ηλικιακό κλιμάκιο και το όνομα των δύο αντιπάλων.

Μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Γιάννη Γαϊτανίδη επικράτησαν του αντίστοιχου συγκροτήματος του Κεραυνού Πετρούπολης με 4-2, στη διαδικασία των πέναλτι.

Το γκολ του Α.Ο.Περιστερίου στην κανονική διάρκεια σημείωσε ο Παπαχριστοδούλου, ενώ εύστοχοι στη διαδικασία των πέναλτι αποδείχθηκαν οι Μάκος, Στουραΐτης, Ματσούκας και Βασιλόπουλος.

Αγωνίστηκαν οι: Αραβανής, Σαρέλης, Κοτσωρης, Δημόπουλος, Μάκος, Ματσούκας, Τσιλεπής, Παπαχριστοδούλου, Βασιλόπουλος, Μάρκου, Λαζαράκης, Καφριτσας Μ., Παππάς, Στουραΐτης, Καφριτσας Γ.

Στα highlights του μικρού τελικού η εκμυστήρευση του Φίλιππου Βασιλόπουλου, εύστοχου εκτελεστή του τελευταίου πέναλτι: “Είχα μεγάλο άγχος τη στιγμή που πήγαινα για να το εκτελέσω, αλλά τελικά ήταν πολύ μεγαλύτερη η χαρά όταν το έβαλα και με αγκάλιασαν οι συμπαίκτες μου”!

Και θα σε αγκάλιαζαν ακόμη κι αν αστοχούσες, γιατί αυτό είναι το ποδόσφαιρο παλικάρι…

Leave a Reply