Όμιλος: Υπερ-κούπωση στο Soccerlink

Με 4 συμμετοχές σε τελικούς και πρωτιά στις κατηγορίες Κ16, Κ12 και Κ8 ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της στο Πασχαλινό Soccerlink η ποδοσφαιρική Ακαδημία του Α.Ο. Περιστερίου.

Η Κ16, με τον Σάκη Σάσσαλο στον πάγκο, επικράτησε στον τελικό του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Σμύρνης, στο Νταμάρι, με 3-2 στη διαδικασία των πέναλτι.

Η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1 και σκόρερ για τον Όμιλο τον Διονυσόπουλο. Σε κόρνερ του Κατσίκη, η κεφαλιά του Διονυσόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά με δεύτερη προσπάθεια την έστειλε στα δίχτυα.

Δύο πέναλτι εξουδετέρωσε ο Πύλιος, την ίδια ώρα που ευστόχησαν οι Κεχαγιάς, Κατσίκης και Μπρκόβιτς.


Η Κ12 του Γιάννη Γαϊτανίδη επιβλήθηκε επίσης στα πέναλτι της Κηφισιάς (5-4), στο γήπεδο του Ελπιδοφόρου.

Για το 2-2 της κανονικής διάρκειας σκόραραν οι Μάρκου και Ματσούκας.


Η Κ8 επικράτησε στο Kifissos με σκορ 6-5 αντίστοιχου τμήματος του Ατρομήτου Αθηνών.

Η ομάδα του Πολύδωρου Τσίγκου βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-1, αλλά ανέτρεψε πλήρως την κατάσταση και με τρία γκολ του Κολλιού (με απευθείας εκτελέσεις φάουλ), δύο του Ντάσιου και ένα του Μήτσιου έφτασε στο τελικό 6-5.


Τη νίκη στον μικρό τελικό της κατηγορίας της πήρε η Κ14 που επιβλήθηκε με σκορ 4-0 του αντίστοιχου συγκροτήματος της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου.

Σκόρερς για τον Α.Ο. Περστερίου οι Φατούρος (2), Μίλε και Τσίφτης.

Το προπονητήριο της Τσαλαβούτα θα ανοίξει και πάλι τις πύλες του την Τρίτη του Πάσχα, για να υποδεχθεί τα μικρά τμήματα υποδομής και από την Τετάρτη το σύνολο της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας.

Leave a Reply