Όμιλος: Πιο καλή η μοναξιά (1-2)!

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της πρωτοπόρου ως τότε ομάδας του Καματερού πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου ο Α.Ο.Περιστερίου και απολαμβάνει πλέον τη μοναξιά της κορυφής του Β΄ομίλου του πρωταθλήματος Νέων της ΕΠΣΑ.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Γιάννη Λιβαθινού, μετά από ένα νευρικό και με πολλές (και δυνατές) προσωπικές μονομαχίες πρώτο μέρος, πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με την έναρξη της επανάληψης και δεν άφησαν από τα χέρια τους το τρίποντο ως το τέλος.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν το σκορ, αν και αγωνίζονταν με αριθμητικό μειονέκτημα, μετά την αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Ηλιάκη στο 49′, για εξύβριση αντιπάλου.

Σκόρερς: 64′ Μακρυνικόλας / 43′ Ζαφειράτος, 51΄Στασινόπουλος.

Διαιτητής: Ισσα. Βοηθοί: Τζανης, Σταυρόπουλος.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Κουτσίκος, Μαναφας, Γκράγκι, Ηλιάκης, Καρκαλέτσης, Σεργάκης (54′ Βαμβακάρης), Ζαχαρόπουλος (41′ Μακρυνικόλας), Γερογιάννης, Τουραλιάς (67′ Γκαμος), Δημητρόπουλος, Πανακιας (71′ Αναστασιάδης).

Α.Ο.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (2): Μαρουλης, Τρόκα, Μποφιλιος, Σετελάρι Α., Στασινόπουλος (73′ Κατσαπρακάκης), Οικονομίδης (55′ Νίκος), Γκελάκης, Καλάμης (41΄Ανυφαντής), Κοριώζος (51′ Τράικος), Καραγιάννης, Ζαφειράτος.

Leave a Reply