Όμιλος: “Πιέζουν” οι εκκρεμότητες

Η οικογένεια της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του Α.Ο. Περιστερίου αποχαιρέτησε την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, με την καθιερωμένη -πλην της περσινής χρονιάς- τελετή λήξης, στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Τσαλαβούτα.

Με αγώνες-πρόκλησης μεταξύ γονέων και νεαρών αθλητών Κ8 – Κ12 και Κ14 – Κ18 και ακολούθως φαγητό, ποτό και κουβεντούλα οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ωστόσο πολύ νωρίτερα θα περιμένουν τις απαντήσεις για τη στελέχωση των τμημάτων υποδομής στις θέσεις που παραμένουν κενές, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Σάκη Σάσσαλο.

Η αναζήτηση του τεχνικού που θα αναλάβει να οδηγήσει το αντρικό τμήμα στο προσεχές πρωτάθλημα της Α’ Αθηνών ΕΠΣΑ, έχει αφήσει παραπίσω τις εκκρεμότητες σε ό,τι αφορά στην ποδοσφαιρική Ακαδημία, γεγονός ως έναν βαθμό παράδοξο υπό την έννοια ότι ο Όμιλος δεν φαίνεται να επιμένει στο μοντέλο της προηγούμενης χρονιάς με προπονητή αντρικού που θα υποστηρίξει και τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας (Σ. Σάσσαλος).

Τουλάχιστον από τα ονόματα με τα οποία βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις οι ιθύνοντες του Α.Ο. Περιστερίου δεν προκύπτει η παραμικρή σύνδεση, ούτε ουσιαστικός λόγος για τον οποίο η Ακαδημία παραμένει χρονικά σε δεύτερο πλάνο.

Το βέβαιο είναι ότι δεν υπάρχει Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημίας, από τον οποίον προφανώς εξαρτάται και η σύνθεση του τεχνικού επιτελείου. Δεν υπάρχει προπονητής για την Κ18, μετά την αποχώρηση του Γιάννη Αναγνώστου, ενώ υπάρχουν και κάποια ερωτηματικά ως προς τη συνέχιση της συνεργασίας (ή μη) σχετικά με παρόντα στελέχη.

Η διοίκηση έχει εντείνει τις τελευταίες ημέρες τις επαφές της και σίγουρα θα ήθελε να είναι σε θέση να δώσει απαντήσεις από την Παρασκευή κιόλας, στο πλαίσιο της γιορτής, αλλά για διαφόρους λόγους αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Τώρα όλοι ελπίζουν ότι αυτό θα συμβεί το αργότερο εντός του πρώτου δεκαημέρου του Ιουλίου, ώστε να αποφασιστούν οι ημερομηνίες έναρξης της προετοιμασίας όλων των τμημάτων, η σύνθεση των προσώπων που θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία του αντρικού τμήματος κ.α.

Θυμίζουμε ότι πέρσι έλαβαν μέρος στην προετοιμασία της αντρικής ομάδας οι Λευθεριώτης Γ. (2003), Τσιλεπής (2003), Διονυσόπουλος (2003) και Λευθεριώτης Ηλ. (2001), με τη σειρά που εικονίζονται στη φωτογραφία.

Leave a Reply