Όμιλος: Κοπή πίτας με… άρωμα Euro

Στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας προχώρησε το βράδυ της Δευτέρας στο ΚΥΒΕ, ο Α.Ο. Περιστερίου, παρόντων των μελών του, της Δημοτικής Αρχής, αλλά κι ενός εκλεκτού προσκεκλημένου από τις σελίδες δόξας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο λόγος για τον πρωταθλητή Ευρώπης 2004, Στέλιο Γιαννακόπουλο, ο οποίος βραβεύτηκε και μίλησε εξ ονόματος της “χρυσής” εθνικής ομάδας, προτρέποντας την ομάδα του Ομίλου να συνεχίσει να εμπιστεύεται τα παιδιά της Ακαδημίας της, ώστε κάποια στιγμή ένα από αυτά να βρεθεί στην ίδια θέση μ’ εκείνον και να ζήσει το όνειρο.

Στην ποδοσφαιρική Ακαδημία αναφέρθηκε και ο πρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Αναστασόπουλος, που δήλωσε “πρώτος μεταξύ ίσων στην ίδια οικογένεια”, διαβεβαιώνοντας τους γονείς ότι έκαναν την σωστή επιλογή για τα παιδιά τους και ο προπονητής του αντρικού τμήματος, Αλβέρτος Παπαδάκης, που μίλησε για “άφθονο ταλέντο στις υποδομές”, ενώ βραβεύτηκαν όσοι πέτυχαν το 2019 την εισαγωγή τους σε πανεπιστημιακά ιδρύματα συνδυάζοντας με τον καλύτερο τρόπο ποδόσφαιρο και εκπαίδευση.

Leave a Reply