Όμιλος: Κοντά σε τεχνικό διευθυντή

Αφού χώρισαν οι δρόμοι με τον Σάκη Σάσσαλο, ο Α.Ο. Περιστερίου δεν βρίσκεται μόνο σε αναζήτηση τεχνικού της αντρικής ομάδας, αλλά και τεχνικού διευθυντή της ποδοσφαιρικής του Ακαδημίας, όπως βέβαια και τεχνικού της Κ18 (μετά την αποχώρηση και του Γιάννη Αναγνώστου).

Το (αναβαθμισμένο) διοικητικό συμβούλιο της προσεχούς εβδομάδας θα απαντήσει στα ερωτήματα αυτά, χωρίς να υπάρχουν για την ώρα περισσότερες λεπτομέρειες.

Άλλωστε από τα ονόματα που εξετάζονται, δεν προκύπτει μία ξεκάθαρη εικόνα ως προς το εάν ο Όμιλος θα επιμείνει στο μοντέλο “προπονητής αντρικού – τεχνικός διευθυντής Ακαδημίας”, όπως συνέβη με τον Σάσσαλο ή θα επιστρέψει στο προηγούμενο, που θέλει πλήρως διακριτούς ρόλους μεταξύ πρώτης ομάδας και τμημάτων υποδομής.

Αν και το δεύτερο σενάριο μοιάζει να έχει περισσότερους υποστηρικτές στους κόλπους της διοίκησης, οποιαδήποτε απόφαση πριν ο πρόεδρος, Νίκος Αναστασόπουλος, ακούσει όλες τις διαθέσιμες εισηγήσεις, δεν πρόκειται να ληφθεί.

Η Ακαδημία θα λειτουργήσει κανονικά από Τρίτη 25 έως και Πέμπτη 27 Ιουνίου και την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, με αγώνες γονέων και παιδιών στα τμήματα Κ12-Κ8 (18:00-19:00) και Κ18-Κ14 (19:00-20:00) και ακολούθως την καθιερωμένη γιορτή.

Leave a Reply