Όμιλος: Ισοπαλίες για Κ16 και Κ14

Ισόπαλη 2-2, στο πλαίσιο του Θουκυδίδειου τουρνουά, η Κ14 του Α.Ο. Περιστερίου, που υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό Πετρούπολης, στο γήπεδο της Τσαλαβούτα.

Ο Όμιλος ήταν αυτός που πήρε το προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Μάρκου και αυτό το 1-0 ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν θεαματικά, με τους Πετρουπολιώτες όχι μόνο να φέρνουν το παιχνίδι στα ίσα, αλλά και να μπαίνουν μπροστά στο σκορ.

Οι Περιστεριώτες πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας, με γκολ του Παπαναστασίου και παρέμειναν στην πρώτη τριάδα του ομίλου.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Σαγρής, Τατίογλου, Βάρσος, Πήλιουρας, Σαμαράς, Αμπντούλ, Κανάκης, Κολοβός, Αναγνώστου, Φράγκο, Μάρκου, Καναρέλης, Μακάρι, Παπαναστασίου.

Ισοπαλία και για το δεύτερο τμήμα της Κ16, στο πλαίσιο του Soccerlink. ΟΙ νεαροί ποδοσφαιριστές του Πολύδωρου Τσίγκου, εκτός έδρας αυτή τη φορά, αντιμετώπισαν τον Διαγόρα Αιγάλεω, σ’ ένα παιχνίδι χωρίς πολύ μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, εξ ου και το 0-0 που παρέμεινε ως τελικό αποτέλεσμα.

Στη διάθεση του Πολύδωρου Τσίγκου ήταν οι Αφέντρας, Πλευρίτης, Ανδριόπουλος, Κονόμι, Κοριόζος, Παπαδάτος, Χασάν, Μήτρου, Βουδούρης, Λυμπέρης, Παπαιωακείμ και Τσούτσης.

Leave a Reply