Χωρίς Βλασσοπούλου στην Καρδίτσα

Δύο τραυματισμοί ανησύχησαν το Σαββατοκύριακο τις Γυναίκες και τις Νέες Ατρομήτου, αλλά και στις δύο περιπτώσεις δεν επιβεβαιώθηκαν οι αρχικοί φόβοι προς ανακούφιση όλων.

Συγκεκριμένα, την αντικατάσταση της Μαρίας Βλασσοπούλου στο φινάλε της αναμέτρησης με τον Οδυσσέα Γλυφάδας με πρησμένο αστράγαλο και έντονες ενοχλήσεις, ακολούθησαν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακτινογραφία που δεν έδειξε τίποτε περισσότερο από μέσο διάστρεμμα ποδοκνημικής που θα την αφήσει εκτός για 1,5 – 2 βδομάδες.

Αυτή τουλάχιστον είναι η σύσταση, γιατί η δυναμική μέσος του Ατρομήτου δεν συμβιβάζεται με δεύτερη απουσία, πλην εκείνης στην Καρδίτσα την Κυριακή.

Στις 3 μετά το μεσημέρι της Κυριακής θα παίξουν οι Γυναίκες του Ατρομήτου με τις Ελπίδες Καρδίτσας ’94, στο γήπεδο Μάρκου και διαιτητικό τρίο από τα Τρίκαλα (Πέτσας – Μανασης, Σταφυλάς).

Με ενοχλήσεις στο γόνατο αποχώρησε το Σάββατο από το παιχνίδι στο Ίλιον και η Κατερίνα Κουκουλοπούλου, ωστόσο ο ενδελεχής έλεγχος έδειξε ότι ο τραυματισμός περιορίζεται σε μία απλή κάκωση και η επάνοδός της στο προπονητικό πρόγραμμα είναι άμεση.

Αυτό βεβαίως σημαίνει ότι θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι με τον Πήγασο Θριασίου, στο Σαββατοκύριακο 7-8 Δεκεμβρίου.

Leave a Reply