Χωράφα: Αρχίζει η αναμόρφωση

Παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις για “καλό Οκτώβρη και βλέπουμε…”, το έργο ανάπλασης των κεντρικών εγκαταστάσεων της Χωράφας παραμένει αυστηρά εντός χρονοδιαγράμματος.

Η υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου ανοίγει τον δρόμο για την έναρξη των εργασιών και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου το κεντρικό γήπεδο και οι υποστηρικτικοί χώροι μπαίνουν σε διαδικασία ανάπλασης.

Σύμφωνα με τον φάκελλο του έργου, οι παρεμβάσεις θα διαρκέσουν περίπου ένα τρίμηνο και στον χρόνο αυτό οι εγκαταστάσεις δεν θα είναι στη διάθεση ομάδων και κοινού.

Υπενθυμίζεται ότι πέραν της αντικατάστασης του χλοοτάπητα με νεότερης γενιάς, προβλέπονται παρεμβάσεις και στους χώρους των αποδυτηρίων κ.λ.π.,(έργο στο πλαίσιο του εθνικού αθλητικού σχεδιασμού για τη διετία 2016-’17, ενταγμένο στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού), ενώ με χρηματοδότηση από τα αποθεματικά του Δήμου θα γίνει αντικατάσταση και του ταρτάν περιμετρικά του κεντρικού γηπέδου.

Στους συλλόγους που δεν θα έχουν πρόσβαση στον χώρο της ανάπλασης, έχει προταθεί η μεταφορά στο χωμάτινο γήπεδο Άλσους Περιστερίου (επί της οδού Αναπαύσεως, πρώην Αγίου Ιεροθέου).

Leave a Reply