Χείμαρρος στο Β’ η Άμιλλα 6-2

Με εκτός έδρας νίκη (6-2) επί του αντίστοιχου συγκροτήματος του Φοίνικα, άνοιξε τις επίσημες υποχρεώσεις της η ομάδα Νέων της Άμιλλας, στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ.

Οι παίκτες του Κώστα Σώκου ήταν πολύ αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια, χωρίς να επιδιώξουν στο σύνολο του αγωνιστικού χρόνου κατοχή και πρωτοβουλία κινήσεων.

Παρ’ ότι αγωνίστηκαν έχοντας ψηλά τις γραμμές τους στον αγωνιστικό χώρο, δεν πλήρωσαν φάσεις που έγιναν στην πλάτη της άμυνας στο πρώτο μέρος και έλεγξαν καλύτερα το παιχνίδι στην επανάληψη, όταν και πέτυχαν τα τέσσερα από τα έξι τέρματά τους.

Οι παίκτες του Φοίνικα αδίκησαν τους εαυτούς τους στο πρώτο μέρος, όταν και είχαν κλασικές ευκαιρίες τουλάχιστον για να ισοφαρίσουν (το 2-0 σκορ ημιχρόνου, διαμορφώθηκε στην εκπνοή) και στην επανάληψη κατέρρευσαν από την υπεροχή των φιλοξενουμένων στο δεύτερο μισό του γηπέδου, αλλά και την κυνικότητά τους μπροστά στην εστία του Γιαννόπουλου.

Στο 31′ ακυρώθηκε σωστά τέρμα του Μίλε, αφού ο Μπίλης που παρενεβλήθη στη φάση ήταν σε θέση οφσάιντ.

Σκόρερς: 50′ Σεφέρι, 74′ Ανδριόπουλος / 14′ Τσαφεράι, 40′ και 61′ Καπίρης Γ., 66′ και 69′ Ασίμης, 73′ Ζέρβας.

Διαιτητής: Νταρακλίτσης. Βοηθοί: Θωμογλου, Βογιατζόγλου.

Φοίνικας (Δ. Χιώτης): Πάπα (41′ Γιαννόπουλος), Γιώτης (48′ Ρότα), Μπεντεβής, Φωτόπουλος (41′ Κολοκοτρώνης), Φούντο (67′ Γολίτσας), Αχλαδης, Μίλε, Κόμνας (52′ Δικαιούλιας), Μπίλης (63′ Ανδριόπουλος), Σεφέρι, Σκόδρας (41′ Ζαχαριάς).

Άμιλλα (Κ. Σώκος): Κωστάκης, Γουδέλης (60′ Πήδουλας), Παπασταύρου (41′ Τζίκας), Τσαφεράι (67′ Βαρβέρης), Μανάσε, Λιάτσης (41′ Κουτρουλάς), Καπίρης Κ. (67′ Γκορίτσι), Κατσάνας (52′ Γκίκας), Ζέρβας, Καπίρης Γ., Ασίμης.

Leave a Reply