ΦΟΙΝΙΚΑΣ Π.: “Σφικτή” η Αργυρούπολη

Το πρώτο τμήμα Νέων του Γ.Σ. Αργυρούπολης είναι ο προσεχής αντίπαλος του Φοίνικα Περιστερίου στην προσπάθεια αμφοτέρων να πάρουν το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στις 8.30 το βράδυ της Κυριακής, στο γήπεδο Αργυρούπολης Β’ και η γηπεδούχος ομάδα κάλεσε με ανακοίνωσή της τους φίλους του συλλόγου να σταθούν στο πλευρό του τμήματος:

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 8.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ ΠΕΡ. ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 4 ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΗ ΙΣΧΥΡΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣΑ.

ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΠΑΙΚΤΕΣ , ΓΟΝΕΙΣ, ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΝ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
Δ.Σ. Γ.Σ. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ”.

Ο Γ.Σ. Αργυρούπολης τερμάτισε τρίτος στον 15ο όμιλο, με 31 βαθμούς μετά από 13 παιχνίδια (10 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες), έχοντας μία από τις καλύτερες άμυνες (9 γκολ παθητικό) συνολικά.

Για να πάρει το εισιτήριο για τους “8” επικράτησε εκτός έδρας της Ιεράπολης με σκορ 0-2. Τα δύο γκολ της αναμέτρησης, όπως αναρτηθηκαν στη σελίδα του συλλόγου:


Leave a Reply