Φοίνικας Π.: Πανηγυρικά στους “16”

Στους Παίδες του Φοίνικα Περιστερίου αρκούσε και η ισοπαλία για την πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ, αλλά έπαιξαν -και σωστά, γιατί η μπάλα τιμωρεί- για τη νίκη και πήραν πανηγυρικά το εισιτήριο για τους “16” της διοργάνωσης.

Στο γήπεδο Ιλίου και κόντρα στον τοπικό Όμιλο, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Μπάμπη Σαρρή πήραν το προβάδισμα στο σκορ από το 2ο κιόλας λεπτό, καθιστώντας σαφείς τις προθέσεις τους. Έκλεισαν το πρώτο μέρος με το σκορ στο 0-3, με δύο τέρματα κοντά στην εκπνοή.

Στην επανάληψη έριξαν λίγο ρυθμούς, χωρίς να λειτουργήσουν διαχειριστικά ως προς το υπέρ τους αποτέλεσμα, αλλά το μόνο που πέτυχαν οι γηπεδουχοι ήταν να σημειώσουν το γκολ της τιμής, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Σκόρερς: 53′ Σπηλιόπουλος / 2′ και 33′ Βάββας, 35′ Καμπουρίδης.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος. Βοηθοί: Μπαντής, Τσιλιγιάννης.

Α.Ο.ΙΛΙΟΥ: Νικητάκης, Πάνος, Γκόργιαλης, Σπηλιόπουλος, Φούκι, Πυργιώτης, Μούτσο, Σκέμπι, Μιράσι, Διώτης, Γεωργούλας (Καραμέτος, Τσότα, Νάτσης).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Π.: Καλαντζής, Γκιολές, Κύρτσιος, Πνακάς, Γιώτης, Κολοβός, Πατέλης, Δέλγας, Καμπουρίδης, Βάββας, Δρέσιος (Χάβαρης, Λαμπρόπουλος, Σταυρινός, Αναστασόπουλος, Λεγκεγκάι).

Leave a Reply