Φοίνικας Π.: Με το κεφάλι ψηλά

Μία εξαιρετικά δύσκολη και απαιτητική σεζόν στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ, έφτασε στο τέλος της για τους Παίδες του Φοίνικα Περιστερίου, με την ήττα τους από την Α.Ε. Ηρακλείου, στη φάση των “16” της διοργάνωσης των λιγότερο ισχυρών.

Εξαιρετικά δύσκολη έγινε εξαιτίας του γηπεδικού προβλήματος (λόγω της αναμόρφωσης της Χωράφας), που υποχρέωσε το τμήμα να προπονείται όλο το προηγούμενο οκτάμηνο στο ξερό γήπεδο επί της οδού Αναπαύσεως και να δίνει “όπου γης και πατρίς” τα παιχνίδια του, γεγονός που καταπόνησε τα μέλη του και τα ταλαιπώρησε με μυϊκούς τραυματισμούς καθ’ όλη τη διάρκειά του.

Απαιτητική, διότι στην αγωνιστική ατζέντα του Φοίνικα δεν άλλαξε το παραμικρό, δίνοντας κανονικά παρουσία στις διοργανώσεις της ΕΠΣΑ. Και υπ’ αυτές τις συνθήκες να δίνει το “παρών” στη φάση των “16”, δεν είναι λίγο.

Δύσκολες ήταν οι συνθήκες και στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, με κουτούς τραμπουκισμούς εκ μέρους μιας μικρής μερίδας φίλων των γηπεδούχων, όπως καταγγέλουν γονείς του τμήματος (βλ. σχετική είδηση).

Ο Φοίνικας ηττήθηκε με σκορ 2-1, δεχόμενος δύο γκολ πριν τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Μπάμπη Σαρρή πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων, έχοντας μειώσει σε 2-1 και έβγαλαν αντίδραση στην επανάληψη, αλλά χωρίς να βρουν το γκολ της ισοφάρισης που θα τους επέτρεπε να διεκδικήσουν περισσότερα.

Σκόρερς: 9′ και 14′ Καραμούτσιος / 26′ (αυτ.) Βεκελίδης.

Διαιτητής: Σερεβέτας. Βοηθοί: Χρήστου, Μαλανδράκης.

Α.Ε.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Ζεζε, Χέλμης, Φύτρος, Ρώτας, Βεκελίδης, Χατζημάρκος, Κατσόρι, Ηλιακίδης, Κωστόπουλος, Ακιτζάι, Καραμούτσιος (Καφετζής, Καστιμεντες, Καψάλης, Ντούνης, Σωτηρόγλου, Πουλόπουλος Γ., Πουλόπουλος Δ.).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Π.: Κακουριώτης, Γκιολές, Κύρτσιος, Πνακάς, Γιώτης, Κουρουμπλής, Πατέλης, Δέλγας, Καμπουρίδης, Βάββας, Δρέσιος (Λαμπρόπουλος, Σταυρινός., Λεγκεγκάι, Καλαντζής).

Leave a Reply