Φοίνικας Π.: “Διπλό” στην Πετρούπολη

Ο επιμένων νικά” και οι Νέοι του Φοίνικα Περιστερίου κυνήγησαν με υπομονή και επιμονή το δεύτερο τρίποντο σε ισάριθμα παιχνίδια στον Β’ γύρο του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ και το κατέκτησαν κόντρα στην Αναγέννηση στην Πετρούπολη.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Χιώτη διατήρησαν τον έλεγχο της αναμέτρησης καθ’ όλη τη διάρκειά της, αποκτώντας το προβάδισμα στο σκορ πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο.

Παρ’ ότι δέχθηκαν την ισοφάριση από επιπόλαιη παραχώρηση πέναλτι, ξανακάθισαν στη θέση του οδηγού πριν την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων και μόνο διαχειριστικά δεν λειτούργησαν στο δεύτερο μέρος.

Έτσι έφτασαν στους 6 βαθμούς και ανέβηκαν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μαζί με την Κηπούπολη (η βαθμολογία ΕΔΩ).

Σκόρερς: 9′ Καζάνης, 29′ και 58′ Σκόνδρας / 20′ (πεν.) και 65′ (πεν.) Κούσι

Διαιτητής: Χιόνης. Βοηθοί: Μπόντζος, Βρανάς.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.: Αγγελακόπουλος (41′ Κωστόπουλος), Τζεκάκης, Δεπάστας, Κουρκούτας, Σκανδάλης, Πολυμενάκος, Λένης (41′ Νεόφυτος), Κούσι, Μαχαίρας (67′ Μητρόπουλος), Γκίνη, Ντοκάι (53′ Ραθόσης).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Π.: Πάπα (49′ Γιαννόπουλος), Γιώτης, Μπεντεβής, Νάζος, Κολοκοτρώνης, Φωτόπουλος, Σκόνδρας (68′ Κατσούλης), Φούντο, Καζάνης, Σεφέρι (49′ Μπισμπιρούλας), Μπίλης (41′ Δικαιούλιας).

Leave a Reply