Φοίνικας Π.: Ανεβάζει ρυθμούς η Κ18

Μετά από τέσσερεις προπονήσεις, το τμήμα Νέων του Φοίνικα Περιστερίου (Κ18) ολοκληρώνει το στάδιο προσαρμογής της πρώτης εβδομάδας και από Δευτέρα ανεβάζει πλέον ρυθμούς, υλοποιώντας ένα πρόγραμμα προετοιμασίας πέντε εβδομάδων, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-’19.

Ο Δημήτρης Χιώτης και οι νεαροί ποδοσφαιριστές του έχουν καθημερινό ραντεβού στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας, πλην Κυριακής και περιμένουν πλέον τις προσθήκες και των τελευταίων δικαιολογημένα απόντων, ώστε να εκκινήσει και αγωνιστική δραστηριότητα.

Σε αντικατάσταση των Κατσούλη, Μίλε, Αχλάδη και Μπίλη που παίρνουν μέρος στην προετοιμασία του αντρικού τμήματος, προβιβάστηκαν στην Κ18 οι γεννηθέντες το 2003, Βάββας, Δρέσιος, Καμπουρίδης και Κουρουμπλής και βέβαια θα αποτελέσουν στελέχη της τη νέα αγωνιστική περίοδο, διατηρώντας ωστόσο το δικαίωμα να αγωνίζονται και με την Κ16.

  • Την πρώτη του συγκέντρωση πραγματοποιεί στις 8.45 μ.μ. της Δευτέρας (27/8) και το Παιδικό τμήμα του συλλόγου (Κ16), υπό τις οδηγίες και φέτος του Μπάμπη Σαρρή. Πιθανότατα στο πρώτο ραντεβού να δώσουν το παρών και 3-4 στελέχη του παμπαιδικού (γενν. 2005), αλλά αυτό δεν έχει οριστικοποιηθεί.
  • Διευθετήθηκε το διαδικαστικό λάθος στην απόφαση του Δ.Σ. του ΟΠΑΑΠ για τα παραχωρητήρια των γηπέδων σε ό,τι αφορά στον Φοίνικα (εκδόθηκε με βάση το περσινό αίτημα, στο οποίο απουσίαζε η Χωράφα διότι ήταν κλειστή για την αναμόρφωσή της) και η ομάδα θα αγωνιστεί φυσικά κανονικά, τόσο το αντρικό τμήμα, όσο και η ποδοσφαιρική της Ακαδημία, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Χωράφας.

Leave a Reply