Φοίνικας: Το μικροσκόπιο της αντρικής

Μία ακόμη πιο δύσκολη χρονιά, η δεύτερη συνεχόμενη με τον Κορωνοϊό στην καθημερινότητά μας πλησιάζει πλέον στο τέλος της. Με μόλις δύο ωφέλιμους μήνες και έξι αγωνιστικής απραξίας, η αξιολόγηση των νεαρών ποδοσφαιριστών των Ακαδημιών δεν έχει φετινό πρόσημο, παρά μόνο επιδόσεις και παραστάσεις από το πρόσφατο παρελθόν.

Ιδιαίτερα στα μεγαλύτερα τμήματα (Κ18, Κ16) και με δεδομένο ότι τα χρονικά όρια θα εξελιχθούν κανονικά (με τα έως τώρα στοιχεία), το πρόβλημα είναι ακόμη μεγαλύτερο, αφού στην ουσία οι νεαροί αθλητές εξάντλησαν την διετή παρουσία τους, έχοντας στην ουσία αγωνιστεί 7 μήνες συνολικά!

Ο τεχνικός της αντρικής ομάδας του Φοίνικα, Γιώργος Λαζαρου, πέραν της τακτικής επαφής με τους συναδέλφους του της Ακαδημίας του συλλόγου, επισκέπτεται και προπονήσεις των τμημάτων, προκειμένου να σχηματίσει και προσωπική εικόνα για υποψηφίους να πλαισιώσουν την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Τελευταίο “παρών” (με τον γενικό αρχηγό του αντρικού, Δημήτρη Χουχουλή) στην προπόνηση της Κ16 του Ηλία Θεοδωρακόπουλου, όπου συνομίλησε με τα μέλη του τμήματος και μάλιστα υποσχέθηκε ότι θα τους παρακολουθήσει στις 8.30 μ.μ. της Κυριακής, στην φιλική αναμέτρηση με το αντίστοιχο τμήμα του Αγίου Ιεροθέου, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.



Leave a Reply