Φοίνικας: Ξεκίνησε το Παιδικό (Κ16)

Με μοναδικό -δικαιολογημένο- απόντα τον Παναγιώτη Κολοβό, ξεκίνησε η καλοκαιρινή προετοιμασία του Παιδικού τμήματος (Κ16) του Φοίνικα Περιστερίου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Χωράφας.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Μπάμπη Σαρρή έκαναν το πρώτο ξεμούδιασμα της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-’19, με πρόγραμμα διάρκειας μιάμισης ώρας και σταδιακά θα ανεβάζουν ρυθμούς, βάζοντας στο πρόγραμμά τους και φιλικά παιχνίδια,έως την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, που θα τους βρουν και φέτος στο οικείο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ.

Υπενθυμίζεται ότι τέσσερα στελέχη της Κ16 παίρνουν μέρος στην προετοιμασία του τμήματος Νέων (Κ18 – Βάββας, Δρέσιος, Καμπουρίδης Ι., Κουρουμπλής) και κατ’ αντιστοιχίαν τέσσερα στελέχη του Παμπαιδικού (Κ14) θα ενταχθούν στην Κ16.

Εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα είναι οι Καμπουρίδης Θ., Μαγαλιός, Μπούζο και Μπούρας.

Το απόγευμα της Δευτέρας (3/9) θα κάνει τη δική του πρεμιέρα και το Παμπαιδικό τμήμα (Κ14) υπό τις οδηγίες και φέτος του Ηλία Θεοδωρακόπουλου. στο κεντρικό γήπεδο της Χωράφας.

Την ίδια ημέρα και ώρα (3/9, 21:00), αλλά στο μικρό γήπεδο της Χωράφας, με τον Φώτη Μπέσιο, θα αρχίσει την προετοιμασία του και το τμήμα Τζούνιορ (Κ12).

Leave a Reply