Φοίνικας Κ14: Πρώτη και στα Ιωάννινα

Πρώτη και αήττητη ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της στο “3ο Βίκος Cola Cupστα Ιωάννινα, η Κ14 του Φοίνικα Περιστερίου.

Στο τελευταίο τους τουρνουά ως Κ14 με την παρούσα σύνθεση, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ηλία Θεοδωρακόπουλου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε μια τετράδα αγώνων που τους έφεραν ως την κορυφή του γκρουπ τους.

Μετά το 0-0 της πρεμιέρας με τον ΑΠΣ Τίγρεις και τη νίκη με 3-2 επί των Ελπίδων Ιωαννίνων (Μαρκαντωνάτος, Ζαμπάκας, Λαμπρίτσιος), ακολούθησε η νίκη επί της Ακαδημίας Παθιακάκη με σκορ 5-1 και σκόρερς τους Μαρκαντωνάτο (3), Καμπουρίδη και Μαγαλιό, η οποία έφερε τον Φοίνικα στην κορυφή του ομίλου του με 7 βαθμούς και 8-3 συντελεστή τερμάτων (7 β. και οι Τίγρεις, αλλά με 4-0 συντελεστή).

Στον τελικό, με τον πρώτο του άλλου ομίλου που ήταν η Αθηναΐδα, ο Φοίνικας επικράτησε με 1-0 και γκολ του Μαρκαντωνάτου, που έκλεισε με πέντε γκολ τη διοργάνωση, κατακτώντας το τρόπαιο.

Στη διάθεση του Ηλία Θεοδωρακόπουλου ήταν οι Καραΐσκος, Μηλιάς, Βαβίλης, Καμπουρίδης Θ., Μαγαλιός, Λαμπρίτσιος, Μαρκαντωνάτος, Μπούρας, Κατρισιώσης, Ανδριανάκος, Βασιλενας, Χρονόπουλος, Καραγιώργος, Σταθόπουλος, Βλαχάκης, Καπνισης, Ζαμπάκας και Τσίχλης.


Leave a Reply