Φιλικό 2/2 για την Κηπούπολη

Με 2/2 στις φιλικές της αναμετρήσεις κύλισε το Σαββατοκύριακο για την ποδοσφαιρική Ακαδημία της Κηπούπολης, που το απόγευμα της Κυριακής πανηγύρισε και την άνοδο της αντρικής ομάδας στην Α’ κατηγορία Αθήνας.

Το μικτό κλιμάκιο Κ18-Κ16 επιβλήθηκε με σκορ 3-1 του Φοίνικα Περιστερίου, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το προβάδισμα στο 12ο λεπτό και να κλείνουν το πρώτο μέρος μπροστά στο σκορ.

Στην επανάληψη οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Τσουκνάκη ανέβασαν την απόδοσή τους και με τέρματα των Φαρμάκη Β. (47′), Σταματογιαννόπουλου (55′) και Νίκου (62′) έφτασαν στην επικράτηση, ενώ είχαν και δύο δοκάρια με τον Σοφό.

Αγωνίστηκαν οι Παυλάτος, Κατσάτσος, Δημοσθενιάδης, Φαρμάκης Β., Ρήγας, Σταματογιαννόπουλος, Νίκου, Σοφός, Πίσχος, Σκαμάνης, Παπαδόπουλος Χρ., Τζαβάρας και Ζαχαράκης.

Η Κ14 επικράτησε με σκορ 1-0 του Ηφαίστου. Αγώνας μεταξύ ισάξιων τμημάτων, που κρίθηκε από μία κεφαλιά-ψαράκι του Τσελη σε σέντρα του Μόσαλου.

Έπαιξαν οι Εσαμψήν, Μόσαλος, Μπουκουρίτσι, Μπουγιουκλής, Γεωργοστάθης, Δημητρίου, Κόκλας, Μπαρδώσας, Μερτζάνης, Σταματογιαννόπουλος, Κωνσταντινίδης, Καραπετης, Τσελης, Σούκος.

Leave a Reply