Φιλική νίκη για την Μικτή Κ17

Φιλική αναμέτρηση για τη διατήρηση αγωνιστικού ρυθμού, αλλά σε ανταγωνιστικό επίπεδο και υψηλή ένταση, έδωσε το μεσημέρι η Μικτή Κ17 της ΕΠΣ Αθηνών στο Γαλάτσι, αντιμετωπίζοντας την Κ17 της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι νεαροί ποδοσφαιροστές του Τάσου Δημητρίου επικράτησαν με σκορ 2-1, μ’ ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, του Τσιρβούλη μετά από ατομική ενέργεια και εκτέλεση και του Τζήμα μετά από ασίστ του Κορωναίου.

Ο Ενωσιακός τεχνικός χρησιμοποίησε συνολικά 29 ποδοσφαιριστές, δηλαδή το σύνολο των κληθέντων πλην των Ντόκου, Κουκά και Μουγιακάκου.

Αγωνίστηκαν οι Σταμουλακάτος, Νταούτι, Χαραλάμπους, Λυμπερόπουλος, Πετρενας, Νιμος, Γκλέτσος, Θεοδοσίου, Παπαδόπουλος, Κορωναίος, Τζήμας, Γυφτάκης, Τουμαράς, Τσιρβούλης, Χαζιράκης, Τσαντήλας, Νικοπολίδης, Ντόη, Κεφαλάς, Μπιλικαΐδης, Μαθιούδης, Παρασκευάς, Λουκάς, Ευαγγελίου, Λέκκας, Κυργοτάσης, Κοκμοτός, Μανιατόπουλος, Τουλουμης.

  •  Το μεσημέρι της Τετάρτης διεξάγεται ο αγώνας μεταξύ των Μικτών ομάδων ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας – ΕΠΣ Μεσσηνίας, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον αντίπαλο της ΕΠΣ Αθηνών στη φάση των “16”.

Leave a Reply