Τρία γκολ κόντρα σε αφόρητη ζέστη

Θεωρητικά ήταν η πρόβα τζενεράλε για τα παιδικά τμήματα Ηρακλή και Ηφαίστου πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ, αλλά εξελίχθηκε ως φιλικό προπονητικού χαρακτήρα σε τέσσερα εικοσάλεπτα και διακοπές για να μπορέσουν να δροσιστούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές, λόγω της αφόρητης ζέστης (2.45 μετά το μεσημέρι της Κυριακής το παιχνίδι στο ΕΑΚ Ηφαίστου).

Φυσικά, οι δύο προπονητές Πέτρος Πέτρου και Δημήτρης Καρυώτης είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν διάφορα πράγματα, αλλάζοντας τόσο πρόσωπα, όσο και θέσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο και παρά τις φωνές στη διάρκεια της αναμέτρησης, επιδοκίμασαν την προσπάθεια όλων μετά το σφύριμα της λήξης.

Ο τυπικά γηπεδούχος Ηρακλής επικράτησε τελικά με σκορ 2-1 και γκολ των Ζενέτου και Πετρόχειλου, ενώ ο Ήφαιστος είχε προηγηθεί με γκολ του Μαστροκώστα.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Καπανταής, Φράγκος, Δούλκαρης, Οικονομάκος, Χρυσανθόπουλος, Πετρόχειλος, Ζενέτος, Παλιούρας Γ., Σαρμπάνης, Παλιούρας Γ., Γρηγοράκος.

(Έπαιξαν και οι Φαράκλας, Κολοκώτσιος Ε., Ζαφειρόπουλος Ηλ., Ζαφειρόπουλος Δ., Σανδραμάνης, Μπενέτος, Τσαγδουρής).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Καρυώτης, Πετράς, Σίνα, Στασινόπουλος, Αναστασίου, Κοτρωνάκης, Ιακώβου, Φράρος, Κολοκώτσιος Α., Καρουμπής, Μαστροκώστας.

(‘Επαιξαν και οι Σεντεράι, Κουλίζος Φ., Γκιολές, Κουλίζος Τ., Καγκουλίδης, Ίβρος, Ευθυμιάδης, Λάτσι, Τζιωτάκης, Μπιτινιώτης, Κοντος, Μαυρομάτης, Τζαβάρας, Προβατάρης, Καρβουνιάρης).

Leave a Reply