Το “στοίχημα” Ήφαιστος – Θύελλα

Διανύοντας την τρίτη εβδομάδα προπονήσεων και μπαίνοντας στην τελική ευθεία της προετοιμασίας, το εφηβικό τμήμα του Ηφαίστου Περιστερίου έχει πλέον εστιάσει σε δύο αγωνιστικά μέτωπα και αυτό δεν θα αλλάξει καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η πρώτη ηλικία της Κ18 του περιστεριώτικου συλλόγου (γενν. 2003) έχουν ήδη ενταχθεί στο αντρικό τμήμα της Θύελλας Περιστερίου και θα έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν παραστάσεις από την Γ’ Αθηνών κατηγορία, ενώ η δεύτερη ηλικία (γενν. 2004) θα είναι αυτή που θα εκπροσωπήσει τον Ήφαιστο (στην ουσία Κ17) στο πρωτάθλημα Κ18 της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών.

Στη ζωή και στο ποδόσφαιρο που για όλους μας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της, όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, ωστόσο το σκεπτικό αυτού του στοιχήματος που δέχθηκαν να αναλάβουν οι άνθρωποι του Ηφαίστου και ο Δημήτρης Καριώτης που θα καθοδηγήσει και τα δύο τμήματα στις οικείες διοργανώσεις, είναι αφ’ ενός μεν η γρηγορότερη ποδοσφαιρική “ενηλικίωση” όσων αγωνιστούν στη Γ’ Αθηνών, αφ’ ετέρου ο πρωταγωνιστικός ρόλος που καλούνται να παίξουν από φέτος πλέον οι γεννημένοι το 2004 στο Κ18.



Leave a Reply