Το ραντεβού όλων στη Χρυσούπολη

Μάθαμε να μιλάμε για συνανθρώπους μας με “ειδικές ανάγκες”, παραγνωρίζοντας άθελά μας τις “ειδικές ικανότητές” τους. Αυτές τις ειδικές ικανότητες καλλιεργεί και αποθεώνει το 1ο ειδικό δημοτικό σχολείο Ιλίου και για την ενίσχυση της προσπάθειάς του η γυναικεία ομάδα του Ατρομήτου Αθηνών θα είναι παρούσα και αρωγός.

Πώς; Διοργανώνεται στις 3 μετά το μεσημέρι της Κυριακής 30 Δεκεμβρίου, ποδοσφαιρικός αγώνας Προσφοράς και Αγάπης. Πού; Στο Γήπεδο Χρυσούπολης, απέναντι σε μικτό κλιμάκιο Κ18 και Κ16 της Κηπούπολης. Με γενική είσοδο 5 ευρώ και το σύνολο των εσόδων να ενισχύουν το 1ο ειδικό δημοτικό σχολείο Ιλίου.

Οι γυναίκες του Ατρομήτου μας δίνουν το ερέθισμα, την αφορμή. Ας αδράξουμε την ευκαιρία. Μία μεσημεριάτικη βόλτα στο γήπεδο Χρυσούπολης θα ενισχύσει τη διάθεσή μας και θα τονώσει τα χαμόγελα γύρω μας και μέσα μας.

Ραντεβού στη Χρυσούπολη. Την Κυριακή, στις 3 μετά το μεσημέρι. Προηγήθηκε η “Φωλιά” στην Ελευσίνα (κάτω φωτογραφία). Έρχεται η αγκαλιά της Χρυσούπολης. Κάθε Κυριακή και μια γιορτή.

Μάθετε για το 1ο ειδικό δημοτικό σχολείο στην ηλεκτρονική του διεύθυνση ΕΔΩ

Leave a Reply