SOCCERLINK: Τα αποτελέσματα 3-4/11

Τα αποτελέσματα των περιστεριώτικων τμημάτων υποδομής στο πλαίσιο του τουρνουά Soccerlink, το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Νοεμβρίου:

Κ18 – ΔΥΤ. ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ

Α.Ε. Περιστερίου – Δόξα Αγ. Άννας 1-3

Κ16 – ΔΥΤ. ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ / ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ

Γ.Σ. Απόλλων (2) – Ηρακλής 3-2

Αετός Κορυδαλλού – Ατρόμητος Αθ. (1) 1-0

Α.Ο. Περιστερίου – Ολυμπιακός Λιοσίων 0-2

Ήφαιστος – Κηφισός F.C. 3-5

Ατρόμητος Αθ. (2) – Ερμής Ανω Λιοσίων (2) 3-1

Κ14 – ΔΥΤ. ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ / ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ

Ατρόμητος Αθ. (1) – Ηρακλείδες 2-7

Δάσος Χαϊδαρίου – Ατρόμητος Αθ. (2) 2-0

Ηρακλής – Κηπούπολη 0-2

Α.Ο. Περιστερίου – Δ. Πετρούπολης 0-1

Ζέφυρος Αιγάλεω – Ήφαιστος 2-1

Φοίνικας – Α.Ο. Κορυδαλλός (2) 3-0


Κ16: Απόλλων – Ηρακλής 3-2

Ήττα σε κρίσιμες λεπτομέρειες για την Κ16 του Ηρακλή από το αντίστοιχο συγκρότημα του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Αθηνών, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του τουρνουά Soccerlink.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ανδρέα Κωνσταντούλια κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι από το εις βάρος τους 1-0 του ξεκινήματος, με γκολ των Δαούλα (σουτ) και Μπενέτου (απευθείας φάουλ), αλλά οι γηπεδούχοι πήραν βοήθεια από τον πάγκο τους, εκμεταλλεύτηκαν αμυντικές αδράνειες, δεν τιμωρήθηκαν σε ευκαιρίες των Πάσχου και Μπενέτου και ξανατούμπαραν το παιχνίδι για το τελικό 3-2.

Για τον Ηρακλή έπαιξαν οι Φαράκλας, Ντίσιος, Θεοδωρέλος, Πετράτος, Γονίδης, Λαβούτας, Καρδάσης, Πάσχος, Δαούλας, Βαγιανος, Μπουζούκας, Μπενέτος, Λαϊνάς, Κόκκιος.


Κ14: Ζέφυρος Αιγάλεω – Ήφαιστος 2-1

Την πρώτη του ήττα μετά από τρεις αγωνιστικές υπέστη το δεύτερο παμπαιδικό τμήμα του Ηφαίστου Περιστερίου από την πρωτοπόρο ομάδα του Ζέφυρου Αιγάλεω με σκορ 2-1.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αντώνη Μπαφάκη δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα και αυτό ήταν που έκανε τη διαφορά στην αναμέτρηση, παρά η αξιοσημείωτη δυναμικότητα του αντιπάλου.

Το τέρμα των Περιστεριωτών πέτυχε ο Στήβεν.

Για τον Ήφαιστο έπαιξαν οι Κατσακούλας Π., Ουάσεφ, Σκιντζής, Χατζηβασιλείου, Παπαθανασίου, Στήβεν, Βασιλόπουλος, Φιλιππίδης, Στάθης, Λαμάι, Δρακωτός, Ατνάν.

Leave a Reply