Το “ευχαριστώ” του Καζακόπουλου

Ο Φώντας Καζακόπουλος έβαλε άνω τελεία στη σχέση ζωής που έχει με τον Α.Ο. Περιστερίου, για να ανοιξει ένα νέο επαγγελματικό κεφάλαιο στη καριέρα του, αναλαμβάνοντας το αντρικό τμήμα του Αττικού.

Σε συνάντηση με την κα Έλσα Ντάνη υπήρξε συμφωνία σε όλα τα επίπεδα και ήδη τέθηκε επί τάπητος ο σχεδιασμός της νέας περιόδου και οι πρώτες ενισχυτικές κινήσεις για το ρόστερ της νέας περιόδου.

Σε επικοινωνία που είχε μαζί του το “peristeri-academies” είπε το δικό του “αντίο” στην ποδοσφαιρική του οικογένεια:

Μετά από δύο χρόνια συνεργασίας στα τμήματα υποδομής του Ομίλου, έκρινα αναγκαίο ένα διάλειμμα, για να δοκιμάσω και να δοκιμαστώ σε κάτι διαφορετικό.

Λέω για διάλειμμα, γιατί ο Α.Ο. Περιστερίου είναι η οικογένειά μου και οι οικογένειες δεν αποχωρίζονται, πάντα ξανανταμώνουν. Δεν ήμουν απλά ένας προπονητής των υποδομών του, αλλά και ποδοσφαιριστής του. Ήταν μια σχέση ζωής και τέτοια θα παραμείνει για πάντα.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τη διοίκηση του συλλόγου, τους γονείς, αλλά πάνω απ’ όλα τα παιδιά με τα οποία ήμασταν μαζί καθημερινά και να τους ευχηθώ καλή πρόοδο στη ζωή τους.

Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον Γιάννη Λιβαθινό, που είναι ένας εκπληκτικός προπονητής και άνθρωπος, όπως και στους Γαϊτανίδη Γιάννη, Τσίγκο Πολύδωρο, Πούλο Αργύρη, Αναστασόπουλο Σάκη και Κασπίρη Γιάννη για την άψογη συνεργασία και κυρίως τη φιλική σχέση που είχαμε μέσα και έξω από το γήπεδο, όπως βέβαια και στον γιατρό μας, τον Γιώργο Δημόπουλο.

Δεν λέω αντίο, αλλά στο επανιδείν, γιατί το ποδόσφαιρο είναι ένας μεγάλος κύκλος εμπειριών, γεμάτος ανταμώματα”.


Leave a Reply