Το “αντίο” Κασπίρη στον Όμιλο

Μετά από δύο χρόνια συνεργασίας, ο Γιάννης Κασπίρης αποχαιρετά τα τμήματα υποδομής του Α.Ο. Περιστερίου, απευθύνοντας το δικό του “ευχαριστώ” στον σύλλογο, αλλά και τους μικρούς του φίλους.

Οι αποχωρισμοί δεν είναι εύκολοι, αλλά κάποιες φορές αναγκαίοι. Αποχαιρετώντας την οικογένεια του Ομίλου, αισθάνομαι την ανάγκη και όχι απλά την υποχρέωση, να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κ. Γ. Λιβαθινό για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου από το πρώτο δευτερόλεπτο της συνεργασίας μας, αλλά και όλα όσα απλόχερα μου πρόσφερε στη διάρκειά της.

Είναι για μένα ένας πολύτιμος οδηγός στον κόσμο της προπονητικής και της ενασχόλησης με τα παιδιά, που με τον τρόπο του με έκανε να τα αγαπήσω ακόμη περισσότερο. Θα ήταν αχαριστία να μην αναφερθώ στην αμέριστη βοήθεια και την ανιδιοτελή αγάπη του Κώστα Κουλουρίδη, με τον οποίο συμπορευτήκαμε στα γήπεδα της Αθήνας, με ανταμοιβή παιδικά χαμόγελα και ικανοποίηση.

Ευχαριστώ τον Φώντα Καζακόπουλο, τον Γιάννη Γαϊτανίδη και όλη την προπονητική ομάδα του Α.Ο. Περιστερίου και φυσικά τον ίδιο τον σύλλογο, που θα έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στις αναμνήσεις μου.

Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά στους γονείς και όλα τα παιδιά, με μαθητική πρόοδο και επιτυχίες σε κάθε τους δραστηριότητα” υπογράμμισε ο νεαρός τεχνικός στο “peristeri-academies.gr”.

Ο Γιάννης Κασπίρης θα είναι και φέτος επικεφαλής της ομάδας Τζούνιορ της Ανθούπολης και θα οδηγήσει το τμήμα στο οικείο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ.

Leave a Reply