Το αντίο ενός θρύλου – ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟ ΤΟΤΙ

Το ποδόσφαιρο γεννά πολύ έντονα συναισθήματα, γιατί είναι κάτι που ζεις με πάθος. Το ποδόσφαιρο θα σε κάνει να κλάψεις και στη χαρά και στη λύπη. Και στην επιτυχία και στην αποτυχία. Το ποδόσφαιρο θα το γνωρίσεις με δάκρυα χαράς και θα το αποχαιρετήσεις με δάκρυα λύπης, ακόμη κι αν αισθάνεσαι ευλογημένος και πλήρης με όσα σου πρόσφερε και του πρόσφερες.

Ο Φραντζέσκο Τότι είναι και ευλογημένος από την “στρογγυλή θεά” και πλήρης εμπειριών και προσφοράς, αλλά αυτό δεν τον απέτρεψε να λυγίσει στη θέα του κατάμεστου “Ολύμπικο” από φίλους της Ρόμα, που συγκεντρώθηκαν για να τον αποχαιρετήσουν και να τον ευχαριστήσουν για όσα τους έδωσε 25 χρόνια στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Φραντζέσκο Τότι δεν φόρεσε άλλη φανέλα. Είναι αυτό που λέμε “σημαία” του συλλόγου και απολαμβάνει την καθολική αποδοχή. Ως και οι πλέον σκληροπυρηνικοί “αιώνιοι αντίπαλοι” της Λάτσιο τον αποχαιρέτησαν με πανό. Τι άλλο μπορούσε να ζητήσει όταν έλαβε την απόφαση να αποχαιρετήσει τη Ρόμα;

 

 

Στο βίντεο που ακολουθεί, σε παραγωγή της Ρόμα, θα παρακολουθήσετε όλα όσα έλαβαν χώρα στο αντίο του Τότι. Κανονικά θα έπρεπε να προηγηθεί ειδική σήμανση και υπόδειξη “προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες”, γιατί είναι εικόνες άγνωστες στο ελληνικό κοινό και ξένες με την καφρίλα που το ταλαιπωρεί.

Αλλά είναι μία ευκαιρία για να γνωρίσουμε το πως ο πολιτισμένος κόσμος σέβεται και τιμά τις αξίες, να παρακολουθήσουμε το αντίο ενός θρύλου, έτσι όπως πρέπει να είναι.

Καλή απόλαυση.

 

Leave a Reply