Τουρνουά ΕΠΣΑ: Τελικό η Κ18 του Ομίλου

Τον αντίπαλό της στον τελικό του A Group για το χριστουγεννιάτικο τουρνουά της ΕΠΣΑ περιμένει η Κ18 του Α.Ο. Περιστερίου, αφού ολοκλήρωσε τις τρεις αναμετρήσεις της φάσης των ομίλων με το απόλυτο 3/3.

Μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων (5-3), ακολούθησε εκείνη της Τρίτης κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα της Κηπούπολης με σκορ 4-0 και σκόρερς τους Κατσίκη (2), Παπά και Παπαδάτο.

Έπαιξαν οι Δαουλας, Λιόντος, Γρεζης, Μάρκου, Μάσαμπ, Παπά, Παντελής, Χαλκιαδάκης, Κατσίκης, Παπαδάτος, Μάλο, Νταρινόπουλος, Λάζη.

Με όλα αυτά, η αναμέτρηση της Τετάρτης, Ιάσων – Α.Ο. Περιστερίου. έδινε εισιτήριο τελικού και ήταν πραγματικό ντέρμπι.

Μετά το άκαρπο πρώτο μέρος (0-0), στο 14′ της επανάληψης ο Ιάσων προηγήθηκε, αλλά με τη σέντρα και γκολ του Παντελή, ο Όμιλος έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1).

Είχε και δεύτερη ευκαιρία να προηγηθεί ο Ιάσων, αλλά ο Δαούλας είπε “όχι” σε εκτέλεση πέναλτι, ενώ αντίθετα, μετά από τέσσερα λεπτά, ο Κατσίκης ευστόχησε από τα έντεκα βήματα διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Αγωνίστηκαν οι Δαουλας, Λιόντος, Γρεζης, Μάρκου, Μάσαμπ, Παπά, Παντελής, Χαλκιαδάκης, Κατσίκης, Παπαδάτος, Μάλο, Νταρινόπουλος, Λάζη, Παπαδάκης.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ (18.00): Τα Σούρμενα στο γήπεδο Παλαιού Φαλήρου, στις 2.15 μ.μ. της Πέμπτης θα αντιμετωπίσει ο Α.Ο. Περιστερίου στον τελικό του A Group της Κ18.

Leave a Reply