ΤΖΟΥΝΙΟΡ: Ιπποκράτης – ΔΑΟ Φιλ. 2-1

Την πέμπτη του νίκη, στο πλαίσιο του Θουκυδίδειου τουρνουά, πέτυχε το δεύτερο τμήμα Junior του Ιπποκράτη, επικρατώντας με σκορ 2-1 του ΔΑΟ Φιλαδέλφειας.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και αν ήταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαν να πετύχουν και περισσότερα τέρματα, από εκείνα που σημείωσαν οι Δουκλιας και Νικολακοπουλος και τελικά έδωσαν τη νίκη.

Για τον Ιπποκράτη αγωνίστηκαν οι Ασημακόπουλος, Ανδρέου, Ρακιντζάκης, Μαθιός, Δουκλιας, Νικολακόπουλος, Τσακλανος, Σαγρής, Παπαγιάννης, Ντόνι, Μπαξεβάνης, Δασυρας.

Πάλεψε” το παιδικό

Ήττα στο γκολ (2-1) για το παιδικό τμήμα του Ιπποκράτη, κόντρα στις Σχολές Ολυμπιακού Αιγάλεω, στο γήπεδα Ορφέως, για τον Β΄όμιλο του Θουκυδίδειου τουρνουά.

Αγωνίστηκαν οι Ελευθεριάδης, Παναγιωτόπουλος, Ρακιντζάκης, Γεροντής, Ξαγοράρης, Γονίδης Ζευγουλάς, Ψάλλας, Τσάκωνας, Γαβριήλ, Βούρος (Τσελέκος, Ανδριώτης)

5-9 τα Προτζούνιορ

Πολύ ωραίο παιχνίδι και συνολικά 14 γκολ είχε η αναμέτρηση των projunior Ιπποκράτη – AEK RootsΠεριστερίου, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με σκορ 5-9.

Για τον Ιπποκράτη έπαιξαν οι Γονίδης, Ζούμπος, Κιόσογλου, Μακρογαμβράκης, Παπαδόπουλος, Οργκότσκα, Λόζος, Ροντογιάννης, Γεωργιόπουλος, Σαγρής, Τάτσης, Μυρτάι και σκόραραν οι Ζούμπος (2), Μακρογαμβράκης, Κιόσογλου, Τάτσης.

  • Σε φιλικό αγώνα με αντίπαλο την AEK Roots Περιστερίου, οι Τζούνιορ Α’ επικράτησαν με σκορ 5-3.

Leave a Reply