Τελικά, θέτε ή δεν θέτε;

Τελικά, θέτε ή δεν θέτε; Κάπως έτσι θα ρωτούσε και ο Γιάννης Γκιωνάκης αν η φαρσοκωμωδία που ζούμε με την επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού, ήταν μέρος της ελληνικής ταινίας “Κίτρινα γάντια”.

Μετά τις γνωστές κυβερνητικές παλινωδίες του τελευταίου δεκαπενθημέρου “ανοίγω – κλείνω – συγγνώμη, ξανανοίγω” σχετικά με τους αθλητικούς χώρους, σειρά για πινγκ-πονγκ πήραν πλέον οι ομάδες της Α΄ εθνικής γυναικών με την σχετική επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Οι ανακοινώσεις του προέδρου της επιτροπής, Γιώργου Χατζησαρόγλου, σε σχετική τηλεδιάσκεψη ότι το πρωτάθλημα θα αρχίσει μετά από εύλογο χρόνο προετοιμασίας και θα ολοκληρωθεί εντός Ιουλίου με αγωνιστικό πρόγραμμα ενός γύρου και τέσσερις ομάδες από κάθε όμιλο (2 όμιλοι των 11 ομάδων) να υποβιβάζονται στο τέλος του στη Β΄ εθνική, “σόκαραν” τους αδύνατους της κατηγορίας που αντιλαμβάνονταν σε μεγαλύτερο βάθος χρόνου την επιστροφή στην κανονικότητα του ενός ομίλου και προσπαθούν τώρα να οδηγήσουν σε ματαίωση.

Από πλευράς ΕΠΟ είναι βέβαιο ότι θα εξαντληθεί κάθε περιθώριο για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος και μόνο εάν συνασπιστεί το σύνολο ή εν πάση περιπτώσει, η συντριπτική πλειοψηφία των 22 ομάδων, θα υπάρξει “ναυάγιο”.

Πάντως ο Ατρόμητος Αθηνών δεν έχει αρχίσει ακόμη προπονήσεις, καίτοι υπέβαλλε τα κορίτσια στα πρώτα διαγνωστικά τεστ.

Σε κάθε περίπτωση η επόμενη εβδομάδα θα καταδείξει του λόγου το αληθές και θα γνωρίζουμε πλέον επισήμως το μέλλον της διοργάνωσης.





Leave a Reply