“Τελευταίο στοίχημα” για Χ”σαρόγλου

Η έναρξη των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων της Β΄ και Γ΄ εθνικής κατηγορίας γυναικών είναι το τελευταίο “στοίχημα” για τον πρόεδρο της επιτροπής γυναικείου ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, Γιώργο Χατζησαρόγλου, λίγο πριν αποχωρήσει από τη θέση του και αναλάβει διαφορετικά καθήκοντα στη νεοεκλεγείσα διοικητική Αρχή.

Το πρωί της Τετάρτης, ο κ. Χατζησαρόγλου που έχει πάρει προσωπικά το θέμα της επανεκκίνησης και στις δύο μικρότερες εθνικές κατηγορίες, κατέθεσε νέο φάκελλο προς τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ώστε με τη σειρά της να τον προωθήσει στην επιτροπή των λοιμωξιολόγων για τη συνεδρίαση της Παρασκευής, με τα rapid και self tests να “θωρακίζουν” από πάσης πλευράς το αίτημα.

Το χθεσινό σχετικό ρεπορτάζ του Peristeri-academies.gr επιβεβαιώθηκε μέχρι κεραίας στο πλαίσιο της σημερινής (Τετάρτη) τηλεδιάσκεψης ομάδων της Β’ και Γ’ εθνικής.

Παρών” ήταν και ο κ. Χατζησαρόγλου που πρότεινε να κατατεθούν προτάσεις από τα σωματεία στη νέα επιτροπή ποδοσφαίρου γυναικών, ως προς τις προκηρύξεις για την Βκαι ΓΕθνική ποδοσφαίρου γυναικών.

Ο ίδιος ξεκαθαρίζει σε όσους επικοινωνούν μαζί του για να ενημερωθούν περί των εξελίξεων, ότι δεν θα πάψει να βρίσκεται στο πλευρό των σωματείων του γυναικείου ποδοσφαίρου και να βοηθά όσο και όποτε του επιτρέπεται.

Ποιος θα είναι ο διάδοχος στην προεδρία της σχετικής επιτροπής; Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τηρείται σιγή ιχθύος, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας και μέλος της νέας εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, Κυριάκος Φύτρας.

Κοντός ψαλμός αλληλούια. Το Σάββατο η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ αποφασίζει για την σύνθεση των επιτροπών της Ομοσπονδίας, όπως επίσης αναμένεται να γράψει τον επίλογο της φετινής χρονιάς για τα τοπικά πρωταθλήματα.

 



Leave a Reply