Τελευταία υπενθύμιση για το Κ16

Τελευταία υπενθύμιση για τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα Κ16 απευθύνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, σε ό,τι αφορά στη θεώρηση των νέων Καταστάσεων Υγείας και Συναίνεσης, με τις οποίες θα αγωνίζονται από την μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο και για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα Κ-16, ότι όπως είναι γνωστό, στις 31/10/2018 τελειώνει η προθεσμία που μπορούν οι ποδοσφαιριστές των σωματείων να αγωνίζονται με τις αστυνομικές τους ταυτότητες.

Από την επόμενη αγωνιστική 3 & 4/11/2018, όλοι οι ποδοσφαιριστές θα αγωνίζονται υποχρεωτικά ΜΟΝΟ με Δελτία Ε.Π.Ο.

Ως εκ τούτου, θα πρέπει, όσα σωματεία δεν το έχουν κάνει ήδη, να προσκομίσουν νέες Καταστάσεις Υγείας και Συναίνεσης, με τις πράξεις Συναίνεσης για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όλων των ποδοσφαιριστών τους, προκειμένου να θεωρηθούν και από την Ε.Π.Σ.Α., με τις οποίες και υποχρεωτικά θα αγωνίζονται στη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Ας φροντίσουν όλοι έγκαιρα να τακτοποιήσουν το θέμα αυτό, για να μην υπάρξουν προβλήματα τις τελευταίες ημέρες.

Σημειώνουμε ότι όλα τα Δελτία των ποδοσφαιριστών που γεννήθηκαν τα έτη 2003 και 2004 και δικαιούνται συμμετοχής στο Πρωτάθλημα αυτό, τα οποία έχουν κατατεθεί στην Ε.Π.Σ.Α., έχουν εκδοθεί από την Ε.Π.Ο και μπορούν να παραληφθούν από την Ένωση”.

Leave a Reply