Τελείωσαν μόνοι πρώτοι οι Παμπαίδες

Ασταμάτητοι οι Παμπαίδες του Φοίνικα Περιστερίου, επικράτησαν με σκορ 6-2 του αντίστοιχου συγκροτήματος του Κολωνού και ολοκλήρωσαν πρωτοπόροι και μόνοι τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ, με 26 βαθμούς μετά από 11 αγώνες (η βαθμολογία ΕΔΩ).

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ηλία Θεοδωρακόπουλου δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα και στο πρώτο μέρος προηγήθηκαν με 3-0, απόρροια της καθολικής υπεροχής τους.

Στην επανάληψη δεν φρέναραν, ούτε λειτούργησαν διαχειριστικά. Αντίθετα πέτυχαν άλλα τρία τέρματα, χρησιμοποίησαν το σύνολο των διαθέσιμων επιλογών και έφτασαν στο ευρύ 6-2.

Σκόρερς: 5′ Μπούτο, 9′ Καραγιώργος, 23′ Μπούρας, 41′ Καμπουρίδης, 46′ Μαρκαντωνάτος, 53′ Χαβαλίνας / 35′ Χόντο, 44′ (αυτ.) Μπούρας.

Διαιτητής: Παναγιωταράς.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Π.: Σταθόπουλος, Καραΐσκος, Μηλιάς, Ανδριανάκος, Βαβίλης, Μπούτο, Μαρκαντωνάτος, Μπούρας, Καμπουρίδης, Καραγιώργος Μαγαλιός, (Έπαιξαν και οι Χαβαλίνας, Τσίχλης, Κόπελας, Γεωργιόπουλος).

ΚΟΛΩΝΟΣ: Ασημακόπουλος, Μουχάι, Λατίφι, Ρηγόπουλος, Κούτσαυλης, Ζούπας, Παλαιολόγος, Διαμαντη, Νίκας, Χάνα, Χαραλαμπόπουλος (Έπαιξαν και οι Σαρίδης, Χαϊδάς, Μπαρσάκης και Χόντο).

Ήττα τζούνιορ με 4-2

Οι Τζούνιορ του Φοίνικα Π. προηγήθηκαν με 2-1 και έδειχναν να ελέγχουν το παιχνίδι, αλλά μέσα σε πέντε λεπτά δέχθηκαν τρία γκολ και ήρθαν τα πάνω κάτω στην αναμέτρηση με το αντίστοιχο συγκρότημα του Ολυμπιακού Λιοσίων.

Σκόρερς: 20′ Σιδεράς, 28′ Μακεδόνας / 10′ και 46′ Αγιοπετρίτης, 48′ και 50′ Τσαλαντέι.

Διαιτητής: Παναγιωταράς.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Π.: Αγοράς, Ανδρεαδάκης, Αγγελόπουλος, Ανδριανάκος, Σιδεράς, Μακεδόνας, Παζαρακιώτης, Μακράκης, Χρυσοστόμου, Κουσκουμβεκάκης, Τσοπάνογλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.: Ζιώρης, Προύντζος, Γιωτάκης, Σοφιανός, Καραχάλιος, Αγιοπετρίτης, Γκουγκουλιός, Παπαδόπουλος, Τσαλαντέι, Βλαχόπουλος, Μπαμπουτζάνης.

Leave a Reply