Τα χορτοκοπτικά και ο… Μονοδοσικός!

Γράφει ο… Αλάδωτος. Βέρος Περιστεριώτης και κουςκουςιάρης, υπόσχεται τακτική επικοινωνία, αλλά μην τον παίρνετε στα σοβαρά, μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

Καλημέρα όλη μέρα. Αλάδωτος εντός 48ώρου reloaded, έτσι να σκάσουν ο… Μήτσος κι οι οχτροί μας. Και κατευθείαν στο ζουμί παρακαλώ.

Στα λημέρια μου, στο βόρειο το Περιστέρι, κολλήσαμε στα μέλια. Ούτε ένας, ούτε δύο, ζαχαρώνουν την Χρυσούπολη του αείμνηστου Φελλά. Ξαφνικά όλοι θέλουν να γίνουν μέλη. Έρωτας, σου λέω. Τώρα την ταξιαρχία του Κότσαλου αγάπησαν, τις ώρες της στο γήπεδο καψουρεύτηκαν, θα σας γελάσω και δεν το θέλω.

Πάντως οι “διάδοχοι” δεν έχουν βγάλει φιρμάνι. Τη δίνω ή δεν τη δίνω, ρε παιδί μου. Όποιος σχεδιάζει πάντως επόμενη ημέρα, χωρίς τον Βαγγέλη στην επόμενη μέρα, παίζει 1Χ2 και το παιχνίδι αναβάλλεται. Και δεν είναι θέμα γκίνιας. Αμπαλοσύνης είναι, για να εξηγούμαστε.

Και θα πεταχτεί τώρα ο ξυπνητζής της παρέας και θα πει “ποιό γήπεδο να καψουρευτούν ρε συ Αλάδωτε;”. Της Χρυσούπολης. Έχουμε πολλά γήπεδα δηλαδής; Μπορεί να μπαίνουμε στον τρίτο χρόνο τώρα, που ΘΑ φτιαχτεί, αλλά ας όψεται ο Coronavirus. Γιατί οι πεζόδρομοι πληρώνονται από αλλού, ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο, ενώ το γήπεδο πρέπει να πληρωθεί από το ταμείον. Και το ταμείον είναι μείον από την πανδημία.

Τρέχουν πάντως οι Διόσκουροι του ΑΟΔΗΠ να έχουν τζιτζί τα γήπεδα για τη Δευτέρα. Παίρνουν φωτιά τα χορτοκοπτικά σου λέω. Στον Ήφαιστο τα αγριόχορτα πίσω από τους πάγκους, τους έφτασαν στο ύψος και μην τους πέρασαν κιόλας.

Στη δε μεριά των κοντέινερ, ο παλιός χλοοτάπητας που έστρωσαν για να γλυτώσουν τις λάσπες του χειμώνα, έσκασε και βγήκαν από μέσα βλήτα και ζοχοί. Να τα πάρει χαμπάρι η μάνα μου και να ξαμοληθεί με μαχαίρι και σακούλα να βγάλω vegan ολάκερο τον Μάη.

Και μιας και μιλάμε για ΕΑΚ Ηφαίστου, η τρίτη θα είναι και η φαρμακερή. Τις δύο προηγούμενες φορές έκανε πίσω ο πρόεδρος και τελικά παρέμεινε. Η επόμενη φορά που θα ανακοινώσει την έξοδό του από την ομάδα θα είναι και η τελευταία.

Έσκασε” ο πρώτος για το J&J. Για Johnson & Johnson οδεύει ο κόουτς Γεώργιος. Το θέμα είναι πώς θα καταλάβουμε με δαύτον αν υπάρξουν παρενέργειες. Γιώργος, Θεός, Μονοδοσικός!

Ξέρει κανείς με σιγουριά να μου πει μέχρι ποια ηλικία η κοιλιά γίνεται μπόι; Ε, δεν πάει άλλο. Έχω καμιά δεκαριά μέρες που έκοψα το βραδινό φαγητό και το μόνο που έχασα ήταν ο ύπνος μου, ρε φίλε…

Δυο κείμενα σε 48 ώρες. Νιώθω κατάκοπος και δεν είναι από το εμβόλιο. Στις 19.50 είναι το ραντεβού με την παγωμένη Kaiser, εεε Pfizer ήθελα να πω. Και ξανά μανά την 2η του Ιούνη. Με τις υγείες μας…




Leave a Reply