Τα πρωταθλήματα υποδομών 2021-’22

Με τα μεγαλύτερα ηλικιακά κλιμάκια (Κ18) των συλλόγων να ανοίγουν την αυλαία των καλοκαιρινών προετοιμασιών την προσεχή εβδομάδα και τα υπόλοιπα τμήματα των ποδοσφαιρικών Ακαδημιών να ακολουθούν εντός της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μπαίνουμε σιγά σιγά σε ρυθμούς αγωνιστικής περιόδου.

Όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν στα πρωταθλήματα Κ18, Κ16 και Κ14 θα πρέπει να έχουν τα νέα Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας που εκδίδονται από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Στα πρωταθλήματα Κ12 και Κ10 αγωνίζονται με το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή πρωτότυπο πιστοποιητικό γέννησης.

Στην ΕΠΣΑ υπολογίζουν στη δημιουργία ομίλων με δεκατέσσερις (14) ομάδες στα πρωταθλήματα Κ18 και Κ16, σε ομίλους με δώδεκα (12) ομάδες στα πρωταθλήματα Κ14 και Κ12 και με δέκα (10) ομάδες στο πρωτάθλημα Κ10.

Στα πρωταθλήματα Κ12 και Κ10 επιτρέπεται και η συμμετοχή κοριτσιών.

Στον δεύτερο γύρο οι ομάδες θα χωριστούν και πάλι σε γκρουπ ισχυρών και λιγότερο ισχυρών ομάδων.

Οι αλλοδαποί ποδοσφαιριστές σε όλα τα πρωταθλήματα, θα αγωνίζονται, εφ’ όσον δεν έχουν δελτίο ΕΠΟ, με προσωρινό δελτίο που θα εκδίδεται από την ΕΠΣΑ.

Η Κάρτα Υγείας είναι απαραίτητη για τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών σε όλα τα πρωταθλήματα υποδομής.

Τα σωματεία δεν θα καταβάλλουν παράβολο συμμετοχής σε όλα τα πρωταθλήματα υποδομής.

Ακολουθεί ο πίνακας με την προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής, την έναρξη των διοργανώσεων και τις ηλικίες των συμμετεχόντων.

Leave a Reply