Μικρά διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα

Τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές περιστεριώτικων τμημάτων υποδομής συμπεριλαμβάνονται στο ποινολόγιο της Παρασκευής, σύμφωνα με το εβδομαδιαίο δελτίο Τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών.

Για το πρωτάθλημα Κ18, με δύο αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Ριζόπουλος της Άμιλλας Περιστερίου για την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Φοίνικα Περιστερίου.

Για το πρωτάθλημα Κ14, με τρεις αγωνιστικές και 30 ευρώ πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Ευθυμιάδης του Ηφαίστου Περιστερίου, για την αποβολή του στο παιχνίδι με την Άμιλλα.

Τιμωρία δύο αγωνιστικών επιβλήθηκε στον Χρηστίδη του Ηρακλή Περιστερίου για την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Α.Ο. Περιστερίου.

  • Τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου, στα γραφεία της ΕΠΣΑ, θα διοργανωθεί από την ΕΠΟ στο πλαίσιο του προγράμματος “Μπάλα παντού”, πιλοτική ενημέρωση-επιμόρφωση, στην οποία θα πρέπει να παρευρίσκονται τουλάχιστον 2 προπονητές τμημάτων υποδομής και ένας παράγοντας υπεύθυνος υποδομών, από κάθε σωματείο που έχει κληθεί.

Παρόντες θα είναι ο Συντονιστής των Εθνικών ομάδων κ. Ελευθεριάδης και ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Ζελενίτσας, οι οποίοι και θα παρουσιάσουν το τεχνικό πρόγραμμα που θα πρέπει να εφαρμόζουν οι ομάδες υποδομής όλων των σωματείων, στο πλαίσιο των νέων σχεδιασμών της ΕΠΟ.

Από το Περιστέρι κλήθηκαν (με ομάδες σε όλα τα ηλικιακά κλιμάκια της ΕΠΣΑ) οι Άγιος Ιερόθεος, Ηρακλής και Φοίνικας.

Leave a Reply