Τα αποτελέσματα του Ηρακλή Π.

Τα αποτελέσματα των τμημάτων υποδομής του Ηρακλή Περιστερίου το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Οκτωβρίου ήταν τα ακόλουθα:

ΕΦΗΒΙΚΟ

Το τμήμα του Πασχάλη Χλοψιούδη επικράτησε με σκορ 6-1 του Α.Ο.Περιστερίου (1) με σκόρερς τους Κεφαλά, Κυριακόπουλο, Βαρδαραμάτο, Νότα, Μήτρο Ν. και Στόινα.

Στο πλαίσιο του τουρνουά Soccerlink, το τμήμα του Σπύρου Νταλαγεώργου ηττήθηκε με σκορ 2-0 από το Δάσος Χαϊδαρίου, στο γήπεδο “Τ. Χαραλαμπίδης”..

ΠΑΙΔΙΚΟ

Το τμήμα του Πέτρου Πέτρου δεν αγωνίστηκε για το πρωτάθλημα ΕΠΣΑ, αφού η πέμπτη αγωνιστική προέβλεπε αγώνα με την Αγία Ελεούσα που αποχώρησε από το πρωτάθλημα. Σε φιλικό παιχνίδι με τις Ακαδημίες Λάκη ηττήθηκε με σκορ 3-0.

Το τμήμα του Ανδρέα Κωνσταντούλια, στο πλαίσιο του Θουκυδίδεου τουρνουά, ηττήθηκε στο γήπεδο της Τσαλαβούτα, με σκορ 3-0 από τον Α.Ο.Ανθούπολης.

ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ

Το τμήμα του Νίκου Δασκαλόπουλου επικράτησε για το πρωτάθλημα ΕΠΣΑ με σκορ 3-1 του Αγίου Ιεροθέου. Τα γκολ πέτυχαν οι Καγιάννης, Χριστοδούλου και Μπουρνάκης.

Το τμήμα του Μελέτη Χατζή, στο πλαίσιο του τουρνουά Soccerlink, ηττήθηκε με σκορ 5-1 από την Ακαδημία Νικολακάκη.

ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Το τμήμα του Μελέτη Χατζή επιβλήθηκε με σκορ 2-1 του Ολυμπιακού Λιοσίων, στο ΕΑΚ Ηφαίστου, για το πρωτάθλημα Ακαδημιών της ΕΠΣΑ. Και τα δύο γκολ πέτυχε ο Θόδωρος Νταλλής.

Το τμήμα του Νίκου Δασκαλόπουλου, στο KIFISOS FC, αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1 με την Ιεράπολη Αιγάλεω.

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ

Το τμήμα του Σπύρου Νταλαγεώργου, επιβλήθηκε με σκορ 8-5 του Αγίου Ιεροθέου και σκόρερς τους Καρανδρίκα (5) και Χριστόπουλο (3).

ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ

Το τμήμα του Γιάννη Παπατσίμπα ηττήθηκε με σκορ 3-2 από τον Άγιο Ιερόθεο. Σκόρερ των δύο τερμάτων ο Μαρουλάκης.

Leave a Reply