Συνεργασία Ένωσης – Μισαηλίδη

Σε συμφωνία συνεργασίας έφτασαν η Α.Ε. Περιστερίου και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μισαηλίδη για το νεοσύστατο τμήμα Κ14 της τελευταίας.

Το τμήμα (Κ14) του Σταύρου Μισαηλίδη μεταφέρεται στους κόλπους της Ένωσης και θα προπονείται πλέον στο ΕΑΚ Ηφαίστου κάθε Τρίτη και Παρασκευή (17.30 – 18.45) και κάθε Πέμπτη (18.00 – 19.00) στο “Πειρατικό”, με τη συνδρομή του Σωτήρη Ρίζου.

Στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου (14/9) το τμήμα θα δώσει τον πρώτο του φιλικό αγώνα, με το αντίστοιχο συγκρότημα της Κηπούπολης, στο γήπεδο Χρυσούπολης.

Αυτό που απομένει να αποφασιστεί είναι η διοργάνωση στην οποία θα πάρει μέρος την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, αφού διερευνάται η δυνατότητα (η συντριπτική πλειοψηφία των νεαρών ποδοσφαιριστών γεννήθηκε το 2007) να συμμετάσχει στο οικείο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ.

Νέος χλοοτάπητας στο “Πειρατικό”

Δεν θα πραγματοποιηθούν οι προπονήσεις της Πέμπτης (12/9) για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Περιστερίου Μισαηλίδη στις εγκαταστάσεις “Πειρατικό”, αφού τοποθετείται ο νέος χλοοτάπητας του προπονητηρίου. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας επιστρέφουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου.

Leave a Reply