Συνέλευση κι εκλογές στην ΕΠΣΑ

Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου και στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αθηνών (Διπύλου 7-9, Μεταξουργείο, Αθήνα) στις 5 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση Αρχαιρεσιών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών.

Αν η συνέλευση ματαιωθεί για έλλειψη απαρτίας, επαναλαμβάνεται την ίδια ημέρα, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/02/2021 και ώρα 18:00 και στον ίδιο τόπο, βρίσκεται δε σε απαρτία ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρευρισκομένων αντιπροσώπων και χωρίς νέα πρόσκληση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση-πρόσκληση των τακτικών μελών της, η Ένωση σημειώνει ότι “σε περίπτωση μη πραγματοποίησης της Γενικής Συνέλευσης και των Αρχαιρεσιών για λόγους ανώτερης βίας, ένεκα απαγόρευσης των Αρχών ή διάταξης Νόμου ή Διοικητικού ή Αστυνομικού μέτρου απαγόρευσης συναθροίσεων και συγκεντρώσεων του κοινού, π.χ. για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας λόγω κινδύνου εξάπλωσης πανδημίας ή άλλου έκτακτου λόγου, τότε η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 31/03/2021 στον ίδιο τόπο και ώρα 17:00, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης”.





 

Leave a Reply