Συμφωνούν μόνο στη Δικαιοσύνη

 

Άλλες δύο ανακοινώσεις είδαν το φως της δημοσιότητας στη διάρκεια της Τετάρτης, από την Κίνηση Φίλων Ατρομήτου, αλλά και τον Ερασιτέχνη Ατρόμητο, χωρίς κοινό τόπο και πεδίο διαλόγου.

Η Κίνηση Φίλων Ατρομήτου ευχαρίστησε όσους παρέστησαν στην εκδήλωση στο ΚΥΒΕ και δίνει ραντεβού στη Λέσχη:

«Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα που νιώσαμε όσοι βρεθήκαμε στο ΚΥΒΕ Περιστερίου την 1η Απριλίου 2019 σε μια ανοιχτή συγκέντρωση με θέμα την αγαπημένη μας ομάδα, τον Ατρόμητο.

Μια συγκέντρωση που αγκαλιάστηκε από ανθρώπους που αγαπούν και ενδιαφέρονται για τον Ατρόμητο και έχουν κοινά ερωτήματα και απορίες, στα οποία δεν έχουν δοθεί ακόμη συγκεκριμένες απαντήσεις.

Μια συγκέντρωση που δεν είχε κανέναν άλλον σκοπό εκτός από το μεγαλείο της ομάδας. Μια συγκέντρωση που έγινε από απλούς φιλάθλους της ομάδας μας και με καλεσμένους όσους νιώθουν ανατριχίλα για τον Ατρόμητο.

Ευχαριστούμε, λοιπόν, όσους ήρθαν και καταλαβαίνουμε τους λόγους των ανθρώπων που δεν μπόρεσαν να δώσουν το “παρών”

Τα ερωτήματα υπάρχουν και περιμένουν απαντήσεις.

Το επόμενο ραντεβού για τον Ατρόμητο μακάρι να γίνει στο σπίτι του, που δεν είναι άλλο από τη Λέσχη, Ορφέως και Ραβινέ».

Νωρίτερα, ο Ερασιτέχνης Ατρόμητος είχε απαντήσει στις καταγγελίες με πρόσκληση εγγραφής νέων μελών, ενώ υποστήριξε ότι δεν προσκλήθηκε στην εκδήλωση.

Η ανακοίνωση όπως αναρτήθηκε στη σελίδα του στο FB:

Με αφορμή την προχθεσινή συγκέντρωση φίλων του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ και τις ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ και πιθανόν ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΕΣ δήθεν καταγγελίες, η ΝΟΜΙΜΗ Διοίκηση του Ερασιτέχνη σας ενημερώνει πως με χαρά αναμένει τις αιτήσεις εγγραφής νέων μελών! Αρκεί η αίτηση αυτή να είναι σύμφωνη με τον Αθλητικό Νόμο και το καταστατικό του Συλλόγου μας. Μετά την αποδοχή σας ως μέλη του ερασιτέχνη και μόνο μετά την εγγραφή σας, θα καταβάλετε τη συνδρομή σας.

Η χθεσινή συγκέντρωση δεν προσκάλεσε όμως τη νόμιμη Διοίκηση του Ερασιτέχνη να παραβρεθεί! Ενημερωθήκαμε για το γεγονός από site στα οποία υπήρχε ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΗ πρόσκληση. Η Διοίκηση μας, φυσικά, έχει ονοματεπώνυμο. Με λύπη μας από τα γραφόμενα σε site διαπιστώσαμε ότι στην χθεσινή συγκέντρωση επικράτησε η λογική του ανεμιστήρα: ρίξε λάσπη, κάτι θα μείνει.

Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη, μετά την σημερινή συνεδρίαση της ΔΗΛΩΝΕΙ πως όποιος θεωρεί ότι με φωνές και εμπάθεια θα μας υποχρεώσει να παρανομήσουμε ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΠΛΑΝΗ ΟΙΚΤΡΑ! Δεν θα ακολουθήσουμε στην πόλωση και τον διχασμό.

Και φυσικά αποκλειστικά αρμόδια είναι η ελληνική Δικαιοσύνη στην οποία οφείλουν οι διαφωνούντες να προσφύγουν εάν πραγματικά θεωρούν πως η τωρινή Διοίκηση παρανομεί παραβιάζοντας τον Νόμο και το Καταστατικό”.

 

 

Leave a Reply